Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Charismafilos

Charismafilos

@violetta każdy widzi to, co chce widzieć :) ale oczywiście można i tak na ten wiersz popatrzeć

@Poet Ka ciekawe spostrzeżenie...za każdym razem daję 100% z podmiotu lirycznego ;)

@tetu ufff ;) cieszę się, że nie zmałpowałem pana Kartezjusza ;) Zostawiam Cię z Twoją interpretacją - bardzo mi się podoba, sam bym na nią nie wpadł. Dziękuję za ciepłe słowa. Pozdrawiam! :)

@.KOBIETA. tak, komunikacja to podstawa relacji! :) Dziękuję! Słyszę! tzn. czytam :) 

@Lenore Grey dziękuję za Twoje słowo :)

@Alicja_Wysocka  z tym przyjacielem...szczerością i prawdą to bardzo dobry trop :) Dziękuję za odwiedziny.

Charismafilos

Charismafilos

@violetta każdy widzi to chce widzieć :) ale oczywiście można i tak na ten wiersz popatrzeć

@Poet Ka ciekawe spostrzeżenie...za każdym razem daję 100% z podmiotu lirycznego ;)

@tetu ufff ;) cieszę się, że nie zmałpowałem pana Kartezjusza ;) Zostawiam Cię z Twoją interpretacją - bardzo mi się podoba, sam bym na nią nie wpadł. Dziękuję za ciepłe słowa. Pozdrawiam! :)

@.KOBIETA. tak, komunikacja to podstawa relacji! :) Dziękuję! Słyszę! tzn. czytam :) 

@Lenore Grey dziękuję za Twoje słowo :)

@Alicja_Wysocka  z tym przyjacielem...szczerością i prawdą to bardzo dobry trop :) Dziękuję za odwiedziny.

• Dodaj nową pozycję...