wojt s Opublikowano 7 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Czy będę kiedyś Kolumbem swojej duszy terra incognita Czy odnajdę ląd by na nim dom postawić Jeśli nie znam siebie nie poznam innych dookoła woda
stanislawa zak Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 w dwóch wersach nie poznasz siebie! za mało!
patrycha Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 jeżeli nawet treśc jest w miarę to tytuł za prosty i trywialny. Moim zdaniem brakuje tu magii. Pozdrawiam ciepłą myślą
kall Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 tytuł racja - zbyt dosłowny ale reszta u mnie na plus pozdrawiam kall
wojt s Opublikowano 8 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Dzięki za miłe słowa Być moze to za mało, ale to jedna z 3 części mini cyklu Faktycznie tytuł jest zbyt dosłowny, ale zawsze miałem z tym problemy:-) Alter Net - twoja propozycja zmienia sens utworu Ja stawiam pytania o to czy kiedyś mi się uda Ty zakładasz że tak, ja jak to pisałem nie wiedziałem i być może nie wiem... pozdrawiam serdecznie w
Rekomendowane odpowiedzi