Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
viola arvensis

viola arvensis

@Migrena to prawda, nie ma co owijać w bawełnę - w pisaniu bywam niemodna, w życiu zresztą też odstaję i w nic się nie wpasowuję, bo tak trzeba...

Myślę, że mamy tylu teraz modnych i trendy autorów, że można spokojnie pozostać sobą, a kto wrażliwy i mądry- jak Ty,  ten prawdę, autentyczność i bycie sobą doceni.

Zwłaszcza w swiecie czatów GPT itp śmieci.

Dziekuję Ci pięknie za mądrą i szczerą wypowiedź i każde cieple słowo. 🙂

@Charismafilos a to gratuluję, bo to już "wyższa szkoła duchowej jazdy". Też się staram ale często z marnym skutkiem 🫣

viola arvensis

viola arvensis

@Migrena to prawda, nie ma co owijać w bawełnę - w pisaniu bywam niemodna, w życiu zresztą też odstaję i w nic się nie wpasowuję, bo tak trzeba...

Myślę, że mamy tylu teraz modnych i trendy autorów, że można spokojnie pozostać sobą, a kto wrażliwy i mądry- jak Ty,  ten prawdę, autentyczność i bycie sobą doceni.

viola arvensis

viola arvensis

@Migrena to prawda, nie ma co owijać w bawełnę - w pisaniu bywam niemodna, w życiu z resztą też odstaję i w nic się nie wpasowuję, bo tak trzeba...

• Dodaj nową pozycję...