Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• I   Zabij tytuł  " oh, jakie piękne jest to życie " Dwuznaczne  Jak noc i poranek  Gdzie się pokaże pozytywnie  Świadomy sen idioty  Aż do kości okropny    II   Przyjechał dowóz chleba  Przyjechał bardzo szybko  Prawie go przeoczyłem  Jak niektórych pięknych chwil    Bo zawsze chcę więcej, inaczej  Pomnożone przez stany ducha  Trudna droga tu na Ziemi  Kim jestem?     III   Wszyscy tak pędzą  Duchowo i materialnie  A ja jestem w tym ciele  Wobec tego także pędzę    Idę na wolontariat u Wolności  Prawdziwe cierpienie? Prawdziwy sen?   Wiem, że mam zadanie    Tu społeczny komentarz nie jest potrzebny  Tak jest, jak widzisz  A to... Wzmacnia zakłopotanie    Dlatego mówię o innych  Dlatego fantazjuję o sobie  Jeszcze wiem co znaczy  Idealizm - Pułapka  Czy też po prostu taka kolej rzeczy?   IV   Szkoda  Karma  Szarpanina odbywa się w kwadracie    Lubię swoje życie  Nareszcie  Różnie bywało i będzie  To przecież od dawna jest szaleństwo  Ból, cierpienie    Lecz od dawna też... Mam nadzieję 
    • Błyskodrom   Adam- Opc! Nagi! I ganc pomada!
    • @hania kluseczka Zastanawiałaś się kiedyś dlaczego akurat tacy mężczyźni Cię kręcili? Brzmi trochę jak borderline.  @.KOBIETA. Nie?
    • @hania kluseczka @hania kluseczka Postaraj się mnie polubić pomimo, albo ponad. Wiem jaka jest Nata, poza komentarzami. Wierz mi, Ona zasługuje na to, co napisałem. Już wiem, ze nie gustujesz w "oralu".  Piszesz bardzo subtelnie, bez "pizdrowania" formą. Nie czuj się jednak "lizana", skoro j/w. Dobrej Nocy :-) 
    • @hania kluseczka Bardzo ładna piosenka... Nie psuje subtelności tekstu, dobrze "oprawia" poetycką wizję.  "Przepraszam" za lajka, nie mogłem się powstrzymać :-) 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...