Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Charismafilos

Charismafilos

Cieszę, że tyle cennych i ważnych refleksji udało się poruszyć :) To dla mnie zawsze ogromna radość podarować komuś chwilę zamyślenia. Oczywiście zostawiam każdego z własną interpretacją, która jest... bardzo dobra :)

Po wersję reżyserską zapraszam na priv haha ;)

Dzięki:

@Clavisa @Poet Ka @Alicja_Wysocka @Myszolak @wiedźma @Annie @violetta @hollow man @Natuskaa @Marek.zak1 @Gosława @[email protected] @viola arvensis @Ewelina @Robert Witold Gorzkowski @Leszczym @Radosław @Mitylene

Charismafilos

Charismafilos

Cieszę, że tyle cennych i ważnych refleksji udało się poruszyć :) To dla mnie zawsze ogromna radość podarować komuś chwilę zamyślenia. Oczywiście zostawiam każdego z własną interpretacją, która jest... bardzo dobra :)

Dzięki:

@Clavisa @Poet Ka @Alicja_Wysocka @Myszolak @wiedźma @Annie @violetta @hollow man @Natuskaa @Marek.zak1 @Gosława @[email protected] @viola arvensis @Ewelina @Robert Witold Gorzkowski @Leszczym @Radosław

Charismafilos

Charismafilos

Dzięki:

@Clavisa @Poet Ka @Alicja_Wysocka @Myszolak @wiedźma @Annie @violetta @hollow man @Natuskaa @Marek.zak1 @Gosława @[email protected] @viola arvensis @Ewelina @Robert Witold Gorzkowski @Leszczym

Charismafilos

Charismafilos

Dzięki:

@Clavisa @Poet Ka @Alicja_Wysocka @Myszolak @wiedźma @Annie @violetta @hollow man @Natuskaa @Marek.zak1 @Gosława @[email protected] @viola arvensis @Ewelina @Robert Witold Gorzkowski

• Dodaj nową pozycję...