LessLove Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu Za seraju karesy za jaskrawe berety i sukienki laurowe za te gesty i słowa te nie całkiem dobrane te niedopowiedziane nie w porę, poranne raniące bezbronnie Za „szpilki” niewczesne za wpadki pocieszne i kaprysy hurysy bujnych włosów cyprysy za te noska zarysy i za w-oczach-marzenie Iekkie ust rozchylenie pocałunków łase Za stawianie sideł rodem z romansideł za nic i bez granic 4
Poet Ka Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu @LessLove to na Dzień Kobiet czy na Prima Aprilis? 1
LessLove Opublikowano 3 godziny temu Autor Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu @Poet Ka Kocham Was rozumnie i bezrozumnie - wszystko co najpiękniejsze zawdzięczam Wam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 🩷 Miło mi, że zwracasz uwagę także na moje bazgroły. Jestem zdumiony marcem`26. 1
KOBIETA Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu @LessLove Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niczym na polowaniu Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pozdrawiam!
LessLove Opublikowano 3 godziny temu Autor Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu Myślę, że to twoja specjalność. Masz świetną pozytywną energię, K. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
KOBIETA Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu @LessLove Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. och nie przesadzajmy ! specjalizuję się w innych tematach! To prawda! Po prostu, kocham żyć !
LessLove Opublikowano 3 godziny temu Autor Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu To dobry wybór - w Niebie może być nudno, a na pewno zbyt "zasadniczo", nie da się psocić. W "naszym" N., bo u muzułmanów hurysy w bogatym wyborze. A ja pytam: ilu kochanków dla religijnych muzułmanek?! 1
KOBIETA Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu @LessLove nie wiem ilu ? Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mi wystarczy jeden, porządny
LessLove Opublikowano 3 godziny temu Autor Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu Minimalistka? Naprawdę?! Muszę się was nadal uczyć... Żartuję. Znam tę regułę, wiem że tak jest z reguły, bo inaczej jest chore i niebezpieczne. Ale mężczyźnie też wystarczy jedna... Wystarczy, że będzie się często zmieniała i zaskakiwała - co jest na szczęście kobiecą naturą. Lubię tę zmienność w stałości. 1
Rekomendowane odpowiedzi