Leszczym Opublikowano 8 godzin temu Zgłoś Opublikowano 8 godzin temu Mam własny ogródek i są tam kamienie. Moja prośba jest tylko taka, jedna jedyna, że nie dodawaj ich proszę więcej, nie przydawaj mi kamieni ponad moją potrzebę. No dobra, już lecę :) Dzisiaj się czuję niekamiennym. Warszawa – Stegny, 01.04.2026r. 5
hollow man Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu @Leszczym Ja to widzę tak, że ktoś Ci w chałupę kamieniami rzuca ;) 2
Leszczym Opublikowano 1 godzinę temu Autor Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu @Poet Ka E, nie żadna enigmatyka. Masz ogródek i chodzi o to by dorzucić im dużo kamieni. I tylko o to chodzi :) @hollow man Nie, to byłoby zbyt oczywiste, chodzi o dorzucenie kamorów do Twojego ogródka. Jak nie takich to innych. O to chodzi. Jest ogródek więc mają tam być kamienie. Proste i logiczne :) 1
Poet Ka Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu @Leszczym Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Berenika97 Opublikowano 13 minut temu Zgłoś Opublikowano 13 minut temu @Leszczym A ja szukam głębiej. Mam ogródek i w nim dużo kamieni. Ale nadal lubię, jak się je dokłada. :) Ale w Twoim "ogródku" kamienie to może są obciążenia, obowiązki lub trudne emocje. Każdy z nas ma taki "ogródek" (życie prywatne, przestrzeń mentalną) i jakieś "kamienie" (doświadczenia, problemy). Prośba o niedodawanie kolejnych jest komunikatem: „Mam ich już wystarczająco dużo , a teraz proszę o spokój”.
hollow man Opublikowano 10 minut temu Zgłoś Opublikowano 10 minut temu @Leszczym Dla Ciebie proste i logiczne, a my sobie tym łatwiej ustawimy projektory i będziemy rzucać na ścianę swoje treści ;)
Rafael Marius Opublikowano 9 minut temu Zgłoś Opublikowano 9 minut temu @Leszczym Niektórzy uwielbiają wrzucać kamienie do ogródków i jest ich całkiem niemało.
Rekomendowane odpowiedzi