KOBIETA Opublikowano 9 godzin temu Zgłoś Opublikowano 9 godzin temu W objęciach złudzeń senny ptak zwęglone żarem serce ściska zastyga w oczach tracąc blask śmierć tak daleka i tak bliska. Ze sceny schodzi krocząc w mrok gdy gasną rozproszone światła, odpływa w niebyt jeszcze lśniąc spalona rdzeniem zimna gwiazda. Dotykam pokruszonych piór wskrzeszając życie kroplą wody dryfując w nieuchronny nurt by cofnąć wybór martwej drogi. 4
andrew Opublikowano 8 godzin temu Zgłoś Opublikowano 8 godzin temu @KOBIETA o ... a tego się nie spodziewałam dotykając życie nowe mu dałam pióra i nie tylko ożyły przytuliły się i nową drogą poprowadziły ... Pozdrawiam serdecznie Miłego dnia 2
KOBIETA Opublikowano 8 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 8 godzin temu @andrew ożył i szybuje gdzieś :) dziękuję @andrew ! Dobrego dnia dla Ciebie!
violetta Opublikowano 8 godzin temu Zgłoś Opublikowano 8 godzin temu Ładnie zrymowane, melodyjne wręcz, jak ten piękny wiersz Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
KOBIETA Opublikowano 8 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 8 godzin temu @violetta trochę odległe skojarzenie z żołnierzami Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a może wcale nie? dziękuję Violetta 1
violetta Opublikowano 8 godzin temu Zgłoś Opublikowano 8 godzin temu @KOBIETA tak mi się skojarzyło, ta sama melodia:) 1
KOBIETA Opublikowano 8 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 8 godzin temu @violetta uwielbiam Twoje skojarzenia! Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
hollow man Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu @KOBIETA Zachwycająco melancholijne. 1
violetta Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu @hollow manpoziom bardzo wysoki:) 1
KOBIETA Opublikowano 3 godziny temu Autor Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu @violetta Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. poziom taki trochę…wojskowy zakładam mundur! 1
violetta Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu @KOBIETA za mundurem panny sznurem:) 1
KOBIETA Opublikowano 2 godziny temu Autor Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu @violetta ale ja jestem kobietą Violetta ! Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Rekomendowane odpowiedzi