andrew Opublikowano 9 godzin temu Zgłoś Opublikowano 9 godzin temu (edytowane) Forsycja budzi się ze snu otulona nieśmiałą zielenią wychyla się na światło śniło jej się słońce zaczęła stroić się w kwiaty spogląda na chłodny świat chyba się pośpieszyła uśmiechnięte buzie przechodniów zachęcają do wyjścia chwali się żółtymi pięknymi kwiatami lubi być podziwiana wyprzedziła czas wzbudza zazdrość u wielu sąsiadek spoglądają w górę z zawiścią przebiśniegi krokusy ona jest teraz królową nie zmarnuje chwil szczęścia rozwinie się szybko mimo ... 3.2026 andrew Edytowane 5 godzin temu przez andrew (wyświetl historię edycji) 7
andrew Opublikowano 7 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 7 godzin temu @andrew Dziękuję Wszystkim za odwiedziny. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam serdecznie Miłego dnia
Proszalny Opublikowano 6 godzin temu Zgłoś Opublikowano 6 godzin temu Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piękny wiersz. Ale tu masz chyba literówkę. Tym razem przeczytałem dokładnie, zamiast rzucać okiem ;) Jak zawsze serdecznie... 1
andrew Opublikowano 5 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu @Proszalny Dziękuję i przepraszam, za moją uwagę o dokładności, mogłem sobie darować. Pozdrawiam serdecznie Miłego dnia 1
Berenika97 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu @andrew Piękny! Odwaga rozkwitania nawet wtedy, gdy świat jest jeszcze chłodny. Forsycja nie pyta, czy to odpowiedni moment - po prostu żyje. 1
andrew Opublikowano 1 godzinę temu Autor Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu @Berenika97 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Rekomendowane odpowiedzi