Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Achilles_Rasti

Achilles_Rasti

3 godziny temu, Berenika97 napisał(a):

@hollow man   Twój komentarz jest tak  mądry, że aż boli. Zaczęłam się zastanawiać, czy to instrukcja obsługi kapitalizmu.

Czy na pierwszej randce, zamiast zapytać, jak Ci minął dzień, tłumaczysz dziewczynie, dlaczego jej wybór sałatki jest wynikiem neoliberalnego ucisku i upadku struktur feudalnych. ?   :))))

na pierwszej randce... ten kto wie to wie... młody nie jestem... uczono mnie, że skupiasz się na dziewczynie ;)... i starasz się ja poznać i tak... jak jej minął dzień... prawda? :)... dobra... teraz ja przeginam komentarzem... obiecałem sobie kiedyś, że nic nie będę usuwał... ewentulanie dopisze. :D

2 godziny temu, Jacek_Suchowicz napisał(a):

@Achilles_Rasti

ładnie

o miłości toksycznej jakże często dziś spotykanej

Pozdrawiam

nie... to nie o tym... wręcz przeciwnie... ale doceniam, że się zatrzymaleś przy nim :)

Achilles_Rasti

Achilles_Rasti

3 godziny temu, Berenika97 napisał(a):

@hollow man   Twój komentarz jest tak  mądry, że aż boli. Zaczęłam się zastanawiać, czy to instrukcja obsługi kapitalizmu.

Czy na pierwszej randce, zamiast zapytać, jak Ci minął dzień, tłumaczysz dziewczynie, dlaczego jej wybór sałatki jest wynikiem neoliberalnego ucisku i upadku struktur feudalnych. ?   :))))

na pierwszej randce... ten kto wie to wie... młody nie jestem... uczono mnie, że skupiasz się na dziewczynie ;)... i starasz się ja poznać i tak... jak jej minął dzień... prawda? :)

2 godziny temu, Jacek_Suchowicz napisał(a):

@Achilles_Rasti

ładnie

o miłości toksycznej jakże często dziś spotykanej

Pozdrawiam

nie... to nie o tym... wręcz przeciwnie... ale doceniam, że się zatrzymaleś przy nim :)

• Dodaj nową pozycję...