Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Nata_Kruk

Nata_Kruk

14 godzin temu, wierszyki napisał(a):

upsturzły sobie m.zd.ciągły ciągły strumień ziemi choć jakby niepoprawnie

.. nie wiem o co chodzi, w tym "grubasku"... bo.. ciągły ciągły.. przypadek, za dużo o jedno się wzięło.

Miło, że wpadłaś, że.. ciut przykuł.

@Poet Ka... dziękuję.   @piąteprzezdziesiąte.. jaki śliczne kolorki serduszek... :)

@viola arvensis... to fajnie, że dla Ciebie ma jakąś wartość. Dziękuję. 

@Łukasz Jurczyk... miło mi.. :)

@Proszalny... @MIROSŁAW C.... Panowie, dzięki.

13 godzin temu, andrew napisał(a):

miłość dziwną 

do Ojczyzny mają 

ci co władzę nad nią 

obcym oddają 

... prawda, dziwna to miłość, choć zdaję sobie sprawę z zawiłych pobocznych zakamarków, a tym jest tzw. polityka.

@Jacek_Suchowicz... ano, pociągnęłam, dzięki temu, co Ty napisałeś i czasem, ot tak, nagle mam przypływ myśli...

Dzięki Jacek... :)

@Berenika97... fajnie by było, gdyby jakieś treści poruszyły tych, z góry... ale oni mają to w...

A.. fałszywych twarzy.. wokół pełno, nie tylko w polEtyce. Dziękuję, że wpadasz do mnie.. :)

Za zostawione słowa pod wierszem, bardzo Wam dziękuję... ślę promyczek wiosny... :)

Nata_Kruk

Nata_Kruk

14 godzin temu, wierszyki napisał(a):

.. nie wiem o co chodzi, w tym "grubasku"... bo.. ciągły ciągły.. przypadek, za dużo o jedno się wzięło.

@Poet Ka... dziękuję.   @piąteprzezdziesiąte.. jaki śliczne kolorki serduszek... :)

@viola arvensis... to fajnie, że dla Ciebie ma jakąś wartość. Dziękuję. 

@Łukasz Jurczyk... miło mi.. :)

@Proszalny... @MIROSŁAW C.... Panowie, dzięki.

miłość dziwną 

do Ojczyzny mają 

ci co władzę nad nią 

obcym oddają 

... prawda, dziwna to miłość, choć zdaję sobie sprawę z zawiłych pobocznych zakamarków, a tym jest tzw. polityka.

@Jacek_Suchowicz... ano, pociągnęłam, dzięki temu, co Ty napisałeś i czasem, ot tak, nagle mam przypływ myśli...

@Berenika97... fajnie by było, gdyby jakieś treści poruszyły tych, z góry... ale oni mają to w...

A.. fałszywych twarzy.. wokół pełno, nie tylko w polEtyce. Dziękuję, że wpadasz do mnie.. :)

Nata_Kruk

Nata_Kruk

13 godzin temu, wierszyki napisał(a):

@viola arvensis... to fajnie, że dla Ciebie ma jakąś wartość. Dziękuję.  @Łukasz Jurczyk... miło mi.. :)

miłość dziwną 

do Ojczyzny mają 

ci co władzę nad nią 

obcym oddają 

• Dodaj nową pozycję...