Rrr Opublikowano 26 Marca Zgłoś Opublikowano 26 Marca na słuchawkach weatherpeople, ktoś obok nikogo, mi zimno i moknę. obiecuję słońce. i w wierszu, szortach, rozklekotanych japonkach, teraz boso w słońcu... nie tak. nie takim bogowie nieba przychylą, a i ja ich nieb, takich nieb nie przypuszczałam. mnie chmury na głowę i dreszczy deszcz na skórze. zapieram dech. czyimkolwiek jestem i czymkolwiek we mnie, gdy nie chcę i siebie z niepewności. 3
hollow man Opublikowano 26 Marca Zgłoś Opublikowano 26 Marca (edytowane) @Rrr Podoba mi się taka arytmiczność, rwanie, cięcie, działanie interpunkcją, wymuszanie określonego sposobu czytania... Daje efekt rozedrgania, niepewności właśnie... Jakby się słuchało kogoś, kto próbuje wyrazić lęk i nie może. Edytowane 26 Marca przez hollow man (wyświetl historię edycji) 1
Gosława Opublikowano Czwartek o 20:28 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 20:28 Cześć Maluszku dawno Cię tu nie było Weź się częściej pokazuj bo lubię Cię czytać Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rrr Opublikowano 4 godziny temu Autor Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu @hollow man dziękuję za wyczytanie tego wszystkiego. @Gosława część, miło Cię widzieć :) Będę, ale się poukładam najpierw.
Rekomendowane odpowiedzi