@Proszalny... zgodzę się, o bukszpanie ogrodowym pogawędzić można... :)
@Berenika97... Twoje komentarze, to analiza niemal każdego słowa, celna i konkretna,
i za ten trud wielkie dzięki. Gdy jest się bardzo długo w jednym miejscu, można co nieco zaobserwować, pomimo dłuższych przerw. Co do niuansów - bukszpan - dwa w jednym -
pasował mi i dobrze czytasz. Jego chłód latem czasem potrzebny, ale tutaj na orgu, po co to nam.
Mój "wymyślnik"... za_nie_uważy.. to może bardziej, że ktoś jest ..za.. lub.. nie, bo ma uwagi,
a słowa i tak "nie uważy" pomiędzy. Komentarze są fajne, to "nasza rozmowa", a punkciki, cóż, także korzystam, nie da się być wszędzie.
Imię Kalina po to, żeby mieć.. linie, a... być albo nie być... :) co by się tu nie działo,
każdy z nas ma własny tor życia, żeby na końcu....
Natomiast otwarta, kulturalna krytyka może zbudować "mostek" do poprawienia się.
@huzarc... skondensowany trafiony komentarz mi zostawiłeś, cieszę się z niego bardzo. Dziękuję.
@Migrena... owszem, bycie wśród innych może być kruche, ale nie ulegajmy emocjom,
chyba nie warto... Życie już wystarczająco nas częstuje. Dzięki Ci.
Bardzo Wam dziękuję za pochlebne słowa, miło mi, że wpadliście z wizytą. Pozdrawiam Was.