Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 2 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 jedno dała mi matka drugie kupiłem w supermarkecie niska cena wysoka jakość jak prawdziwe z problemami przyjaciółmi tylko musiałem za nie zapłacićpo odejściu od kasy reklamacji nie uwzględnia się
Confiteor Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 ciekawy koncept, jak dla mnie zbyt czytelny, nie zmęćzyłem się
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 2 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie miałem zamiaru nikogo męczyć
Confiteor Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 ja lubie się pomęczyć przy czytaniu (takie masochistyczne podejście do poezji), mało to wszystko odkrywcze niestety
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 2 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mam nadzieję, że masz takie podejście tylko w poezji ;) mimo wszystko dzięki za komentarz
Kejt Fiszer Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 ojojojoj raczej mi się nie podoba. Otóż: pierwsza zwrotka: rozbicie na dwa "rodzaje żyć". W drugiej natomiast jest nawiązanie do życia z supermarketu. O tamtym zapomiano. Tylko wspomiano. Może tak miało być... ? Ale .. własnie - ale. Po prostu zgubiona myśl. A bardzo cenna. I tak sukcesywnie do końca. Myślę, że powinieneś rozwinąć temat. A jak nie to życie od matki wywalamy. generalnie dla mnie troszkę za ubogo. Dobrze, ze nie przegadane, ale to dziala w dwie strony. Zagryzanie warg też nic nie daje. podrawiam ryba
stanislawa zak Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 a ja na tak, podoba mi się po co się męczyć poezją! to głupota, poezja to nie melodramat , lekka też smakuje -ciężka altyleria w kanikule? a poza tym wiersz naprawdę ciekawy, krótki i treściwy!tylko - tu coś szwankuje - jak prawdziwe z problemami przyjaciółmi? - tak miało- przyjaciółmi? pozdrawiam
Samo zło Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 hmm.. nie, ty razem nie. serdeczności
Espena_Sway Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 A mi się podoba, ciekawy koncept, czytelny, brak przesady w opisach. To jest to, tak trzymaj Areczku :-). Duży plus. Pozdrawiam serdecznie Espena Sway
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 2 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hm... wiersz jest o życiu z supermarketu, ale to nie znaczy, że tamto może wylecieć...
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 2 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a dlaczego nie miałoby być z przyjaciółmi?
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 2 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję :) ten wiersz jest jakby odetchnięciem po ciężkich posiłkowych ;) może za jakiś czas znowu coś cięższego dziękuję Wszystkim za odwiedziny i za komentarze... pozdrawiam
Konstancja safle Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 Przemawia do mnie tylko pierwsza i ostatnia zwrotka.Ogolnie- cisza. Jest pomysl, ale mnie się wydaje, że nie rozwinięty. :)
Klaudiusz Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 hehe, mam w zeszycie coś prawie identycznego - a i przez kilka dni wisiało tu coś opartego na tym właśnie pomyśle, ale nikomu się nie podobało :/ w kadym razie wiem o co Autorowi chodziło :) pozdr
złota lenka Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 a no fajno... podoba mi się. trzyma poziom i styl. pozdrawiam lenka
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 3 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiem, że ostatnie wiersze były lepsze od tego. Ten przyszedł mi do głowy właściwie sam, nie myślałem nad nim długo. Może faktycznie jest niedopracowany. Przy następnym się postaram bardziej :)
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 3 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki i pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi