Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@KOBIETA

małe pieprzyki jak gwiazdozbiór ciała .

miłość tutaj nie jest czuła tylko jest drapieżna, głodna, trochę skorpionowa !!!

świetnie pokazujesz, że pragnienie to czasem mapa ran, a czasem pokarm dla dwojga .

uważaj na siebie Dominiko :)

Opublikowano

@KOBIETA 

Piękny wiersz, jakie chciałbym czytać "od Ciebie" częściej. Właśnie to, właśnie tak. Jesteś wiarygodna, kiedy jesteś zachłanna i drapieżna.

Myślę, że czasami, w piątki, niedziele... uśmiercasz kochanków - myśli i ciała, bo ducha nie chcesz oddać żadnemu - na ich samobójczą prośbę. Może weź pod uwagę misję "modliszki", bo to może być powołanie. Proszę więcej :-)

Opublikowano

@Le-sław

wiesz …nie mogę pisać takich wierszy a komentarzy pod nimi w ogóle

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

ponieważ podobno cytuję „ blokuję zakładkę najpopularniejsze w ostatnich siedmiu dniach”. Zatem komu zależy na popularności aż tak bardzo? I dlaczego? Ponieważ ja nie wiedziałam nawet, że istnieje taka zakładka!

Zaznaczam, że nikt nie musi czytać mnie i wymiany komentarzy pod wierszami…a jednak ktoś to czyta…nie rozumiem dlaczego?

pozdrawiam wszystkich serdecznie! Bolą mnie rzęsy…

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem, czy Ci pomogę opuszczać czasem zakładkę "najpopularniejsze..." ale dla Ciebie warto spróbować 

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

A na rzęsy/ motylki/ dobrze robią pocałunki na powiekach, wzór Tylko muszą być Jego.

I nie martw się tak popularnością, każdy ma jakieś problemy... A może nawet wena Cię opuści... Ale na chwilę! 

Edytowane przez Le-sław (wyświetl historię edycji)