StukPuk Opublikowano 1 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 St. Rach nosi zielony garnitur (symbolika psze pani) lecz gdy widział się ostatni raz niepokojąco drżał mu głos z bólem w deszczu spłukującym zapach wsiąkł jak kamień w wodę i leży na dnie (trzeba się zanurzyć i szukać) w bezkresie traw chwytam coś za kark z płycizną oddechu wiem że nie znalazłam jest tysiąc kocich łap i wielkich oczu a strach (zwłaszcza własny) ma najmniejsze
stanislawa zak Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 ostatnia zwr, baaardzo, pozdra.
jasiu zły Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 Symbolika... hmmm... w teatrze średniowiecznym zielony był kolorem diabła :)
vacker_flickan Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 taaa, a zwłaszcza zielone oczy to znak rozpoznawczy diabła idę kupić zielone soczewki wiersz zmroził mnie fragmentem: „z bólem w deszczu” pozdr
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Hm... świetne... już początek wprawia w magiczny nastrój (zielony to mój ulubiony kolor), a dalej jest równie ciekawie. Druga strofa powala. Trzecia bardzo dobra. pozdrawiam /Arek
Rekomendowane odpowiedzi