Dominika Skurzok Opublikowano 1 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 Przez ciemny korytarz Kroczę gdzieś Opieszale dążę do początku W oddali widzę światło Niczym lustro odbija obraz Przez gęstą mgłę Przypominam sobie wszystko W cichości ducha Przeżywam Wzloty i upadki Znów się uśmiecham Każdą łzę na nowo wylewam Zamek na lodzie wznoszę I… trzask Zwierciadło pęka Światło zanika Nagle jakby czas ustał w miejscu Wszystko zamarło I tak wypełniam białą plamę swojej przeszłości Tak wygląda mój wiersz po modernizacji. Zachęcam do wyrażania swojej opinii na jego temat :)
Daihra Rentable Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 drażnią mnie wielkie litery, chyba nie są potrzebne skoro zrezygnowałaś z interpunkcji. mgły, światła i lustra też jakoś do mnie nie trafiają. Ogólnie raczej na nie pozdr.
Espena_Sway Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 Ciekawie, choć trzeba by trochę formę dopracować. Mały + Pozdrawiam Espena Sway
vacker_flickan Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 niestety zero świadomości językowej wiersz jest ubogi, bez środków wyrazu, niczym nie zwraca uwagi — biała plama? pozdr
Dominika Skurzok Opublikowano 3 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 Do vacker flickan: Gdybyś miał pewne wątpliwości, co do tego, co oznacza 'biała plama' to zajrzyj do słownika frazeologizmów współczesnej polszczyzny. Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi