Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 wiesz dobrze że wystarczy lekko podskoczyć by końcami palców dotknąć tynkowanego skrawka nieba upstrzonego zwłokami owadów wybuchami przegazowanych piw głęboko tłoczonymi tropami setek zbłąkanych spojrzeń może przykleić miętową gumę w koszu pies głodny grzebie pod stołem trochę niezręcznie pewnie lepiej się położyć zamiast oczu pokazać sufitowi zgarbione plecy zgięty kark cztery litery dwóch różowych p i ę t
La_crimosa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 brrrr..... zasmierdzialo przestanym piwem i kwasnym oddechem :( dobre, realistyczne a nie doslowne
agnieszka puczynska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 za temat ukłony, za wykonanie tynkowany uśmiech upstrzony głupotą wymagań formalnych; Mirku, pozdrawiam, miło przeczytać Cię znów- agnieszka
Magdalena C Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 No ba!!!! WIersz jest wyśmienity. Paznokciem od puszki wypisuję komentarz. Bardzo realistyczny i daje dużo do myślenia. Ile ludzi posiada tyknowane niebo? Ile tego nieba dotyka? A ile dotykając w nieodpowiednim miejscu sprowadza na siebie lawinę gruzów i stare skrawki farby? Może niebo trzeba przebudować, żeby starczyło go dla wszystkich? Dziunia Peace
Dotyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dobrze jest mieć swoje niebo. Ale ja nie o tym Mirku - bdb wiersz napisałeś Mirka [sub]Tekst był edytowany przez Dotyk dnia 06-10-2003 16:18.[/sub]
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 klimacik fajny jest ale stanowczo nie mój Pozdrawiam, Kai Fist
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wszystkim bardzo dziękuję. Miłe nad wyraz te komentarze :))) Pozdr.
Aneta Paradysz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ...tak, czasami lepiej zamknąć oczy i wypiąć się na to wszystko ...plecami. ...a niebo , cóż... w niczym mi nie pomoże. Zabieram go. Pozdrawiam Aneta
Rekomendowane odpowiedzi