Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Nata_Kruk

Nata_Kruk

@Wiechu J. K.... a żebyś wiedział..;)    @Gerber... to miło, że tak uważasz... :) 

@andrew... to jeden z moich 'ulubieńszych' gwiazdozbiorów... następnym razem..

będę Cię tam szukać.. ;)

Dziękuję Wam za chwilkę u mnie.

Bym zapomniała Wam podziękować.... @Leszczym... @Łukasz Jurczyk... @Lenore Grey...

@violetta... @piąteprzezdziesiąte.. ślę pozrowienie

@Alicja_Wysocka... całkiem możliwe, że tak było, zapytam.. przy okazji.. ;)

@Berenika97... historyjka miała rozbawić i skoro pojawił się.. :) to udało mi się.
Koślawy esemesik - celowo, bo ja.. ale o tym ciii... mam niesłychaną zdolność do przestawiania

liter (szkoda, że nie ceferek - na moją korzyść;))  i jest to malutka 'cząsteczka' mnie samej.

Za... fantastycznie połączyłaś... bardzo dziękuję, jak i za cały, szczegółowy komentarz. 

@vioara stelelor... fajnie, że spodobało Cię się.. wystawienie do wiatru.... oraz.. odwecik z podtekstem... :) 
Dziękuję również za wszystkie miłe słowa.

Drogie Panie... miło mi bardzo, że mam Wasze komentarze i bardzo za nie dziękuję.

Nata_Kruk

Nata_Kruk

@Wiechu J. K.... a żebyś wiedział..;)    @Gerber... to miło, że tak uważasz... :) 

będę Cię tam szukać.. ;)

@Alicja_Wysocka... całkiem możliwe, że tak było, zapytam.. przy okazji.. ;)

@Berenika97... historyjka miała rozbawić i skoro pojawił się.. :) to udało mi się.
Koślawy esemesik - celowo, bo ja.. ale o tym ciii... mam niesłychaną zdolność do przestawiania

liter (szkoda, że nie ceferek - na moją korzyść;))  i jest to malutka 'cząsteczka' mnie samej.

Za... fantastycznie połączyłaś... bardzo dziękuję, jak i za cały, szczegółowy komentarz. 

Nata_Kruk

Nata_Kruk

będę Cię tam szukać.. ;)

Nata_Kruk

Nata_Kruk

@Wiechu J. K.... a żebyś wiedział..;)    @Gerber... to miło, że tak uważasz... :)  Dziękuję Wam za chwilkę u mnie.

@andrew... to jeden z moich 'ulubieńszych' gwiazdozbiorów... następnym razem.. będę Cię tam szukać.. ;)

• Dodaj nową pozycję...