Ten utwór został doceniony przez użytkowników. violetta Opublikowano 27 Lutego Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 27 Lutego delikatnym uściskiem witam małe pąki by ubrać się dla ciebie w białe płatki gdy powąchasz mnie wypełniam śpiewem poranki i skaczę jak królik abyś poczuł ciepło traw uśmiechem żonkila 9
KOBIETA Opublikowano 27 Lutego Zgłoś Opublikowano 27 Lutego @violetta a przez kogo Ty chcesz być …powąchana Violetta ? ;) Skacząc jak królik ? ;) króliki mi się tylko z jednym kojarzą …przepraszam :) wybacz mi samą siebie :) bardzo ładnie :) mi się podoba ! 1
violetta Opublikowano 27 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego @KOBIETA oczywiście przez Piotrusia:) kocham króliki na trawie, być może z dzieciństwa:) 1
Rafael Marius Opublikowano 27 Lutego Zgłoś Opublikowano 27 Lutego Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Znalazłaś już wiosnę? Mnie się udało wreszcie wyjść, ale jeszcze jej nie ma. 1
violetta Opublikowano 27 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego @Rafael Marius jak słodko już :) bez czapki chodzę, włosy na wiatr jakie to uczucie :) 1
Rafael Marius Opublikowano 27 Lutego Zgłoś Opublikowano 27 Lutego Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja cały rok w czapce chodzę. 1
violetta Opublikowano 27 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego @Rafael Marius ja to związuje włosy, bo mi jest gorąco w szyję i tak nie mogę oddychać:)
Mitylene Opublikowano 28 Lutego Zgłoś Opublikowano 28 Lutego @violetta poczułam zapach wiosny czytając ten wiersz. Pięknie i subtelnie rozkwitła w wersach:) 1
violetta Opublikowano 28 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego @Mitylene pozdrawiam wiosennie:) 1
[email protected] Opublikowano 28 Lutego Zgłoś Opublikowano 28 Lutego @violetta Kobieta - kwiat, ileż to lat? Od Ewy w Raju, zaraz nazajutrz! Pozdrawiam weekendowo i wypoczynkowo zarazem Violu. 1
violetta Opublikowano 28 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego @[email protected] pozdrawiam pięknie weekendowo też i mocno dziękuję:) 1
Berenika97 Opublikowano 28 Lutego Zgłoś Opublikowano 28 Lutego @violetta Natura, która ubiera się dla kogoś - to bardzo piękne spojrzenie na wiosnę. 1
violetta Opublikowano 28 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego @Berenika97 jestem kobiecą naturą :)
Nata_Kruk Opublikowano 4 Marca Zgłoś Opublikowano 4 Marca Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .... siedem razy myszą machałam, zanim mi załapało... maaasaaakra.!!!.. chyba "zdechnie". @violetta... tak bym zapisała, jn... chcesz, to weź sugestię, nie chcesz.. ok. przymusu nie ma... :) delikatnym uściskiem witam pąki by ubrać się w białe płatki dla ciebie gdy mnie powąchasz wypełnię śpiewem poranki skoczę jak królik abyś poczuł ciepło traw uśmiechem żonkila 1
violetta Opublikowano 4 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca (edytowane) @Nata_Kruk nie używaj słowa masakra, bo to niekulturalnie:) Edytowane 4 Marca przez violetta (wyświetl historię edycji)
Nata_Kruk Opublikowano 4 Marca Zgłoś Opublikowano 4 Marca .... gdyby inni używali tylko takich słów.. na coś złego.. świat byłby bardziej kolorowy..:) 1
violetta Opublikowano 4 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca @Nata_Kruk nie wiem dlaczego w czasie przyszłym?
violetta Opublikowano 4 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca @Nata_Kruk bardzo ładnie, rozumiem teraz :) dziękuję pięknie:) miłego wieczoru:) 1
Rekomendowane odpowiedzi