Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Nata_Kruk

Nata_Kruk

W dniu 26.02.2026 o 17:55, Stukacz napisał(a):

po pierwsze przepraszam, bo coś mi się popsuło i 10x (tak z przymrużeniem oka Twój login jest), drugi raz przepraszam, że tak mało na forum się udzielam, ale 1. ledwie mi czasu na pisanie starcza, dużo czasu w pracy

@Stukacz... przepraszać nie ma za co... :) nasze klikanie bywa nieprecyzyjne, albo

'coś durnieje w myszy'.. ;) - moja jakaś "chora" - a w Twojej odp. zabawnie się czytało.
Rozumiem, ledwie starcza czasu na... to zadbaj o posiłki chociaż... ;)
Praca pracą, ale ciało chce wytchnienia... a tutaj, oceniamy jak czujemy, wszelkie chwyty

dozwolone, byle z kulturą. Życzę zatem więcej luzu.

Nata_Kruk

Nata_Kruk

W dniu 26.02.2026 o 17:55, Stukacz napisał(a):

po pierwsze przepraszam, bo coś mi się popsuło i 10x (tak z przymrużeniem oka Twój login jest), drugi raz przepraszam, że tak mało na forum się udzielam, ale 1. ledwie mi czasu na pisanie starcza, dużo czasu w pracy

@Stukacz... przepraszać nie ma za co... :) nasze klikanie bywa nieprecyzyjne, albo 'coś durnieje w myszy'.. ;) - moja jakaś "chora", a w Twojej odp. zabawnie się czytało.
Rozumiem, ledwie starcza czasu na... to zadbaj o posiłki chociaż... ;)
Praca pracą, ale ciało chce wytchnienia... a tutaj, oceniamy jak czujemy, wszelkie chwyty dozwolone, byle z kulturą.

Życzę więcej luzu.

• Dodaj nową pozycję...