Żonkil Opublikowano 28 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 klinika w której wióry lecą tam gdzie każdy struga wariata na oddziale ziemia-niebo Buk zapuścił korzenie afera! sanitariusze podali dożylnie dziesięć mililitrów drzazg chyba zwiotczał nie szkodzi tartak przyjmie siostro! pacjent się narąbał!
Michał Barański Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 nie jestem w stanie skomentować [bez obaw - z mojej winy:D], ale jakoś się przydam - Pavulon pisze się chyba przez "v" [aczkolwiek pewny nie jestem]:) pozdrawiam
Klaudiusz Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeszcze tylko kilka dni, ale dzięki za zyczenia :D
Michał Ziemiak Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeszcze tylko kilka dni, ale dzięki za zyczenia :D ;-) hehehe - jeśli o mnie chodzi - to już dziś! Wiersz taki sobie, ale wiedziałem, że kiedyś ów symbolika rodem z TVN zawita na poezja.org.
Rekomendowane odpowiedzi