Ten utwór został doceniony przez użytkowników. violetta Opublikowano 7 Lutego Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 7 Lutego (edytowane) gdy zrywasz owoc obracasz w ręku z uśmiechem w złotym potoku wiruję z tobą obierana do soków uczucie przy gryzieniu skok w słodką wodę naraz ciebie Edytowane 7 Lutego przez violetta (wyświetl historię edycji) 13
hollow man Opublikowano 7 Lutego Zgłoś Opublikowano 7 Lutego @violetta obierana do soków - palce lizać! 1
vioara stelelor Opublikowano 7 Lutego Zgłoś Opublikowano 7 Lutego (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To jest pięknie zmysłowe, powtórzę za @hollow man. Nic, tylko zawirować i się zatracić. Myślę, że pozostałe strofki trochę przyćmiewają to wrażenie, niepotrzebnie rozpraszają uwagę. W pierwszej zmieniłabym formę na zrywasz, obracasz - byłoby bardziej spójne. On (adresat) trzyma w ręku owoc, obiera (czyli podejmuje grę erotyczną), a ona przeżywa szalone uniesienie. ;) Edytowane 7 Lutego przez vioara stelelor (wyświetl historię edycji) 1
Rafael Marius Opublikowano 7 Lutego Zgłoś Opublikowano 7 Lutego @violetta U szaro buro brudny śnieg na jaskrawość to jeszcze sobie poczekamy. Ludzie też nie noszą kolorowych ubrań. Nasz naród jest praktyczny. 1
Rafael Marius Opublikowano 7 Lutego Zgłoś Opublikowano 7 Lutego Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chyba tylko w Twoich wierszach. 1
Rafael Marius Opublikowano 7 Lutego Zgłoś Opublikowano 7 Lutego Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wysuwających nieśmiało rąbek spod płaszcza. 1
violetta Opublikowano 7 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego @Rafael Marius tak:) noszę jako jedyna jasne rajstopy:) przeważnie dziewczyny na czarno:) 1
Rafael Marius Opublikowano 7 Lutego Zgłoś Opublikowano 7 Lutego Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zawsze to zgrabniej i bardziej praktycznie. Błota nie znać. 1
violetta Opublikowano 7 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego @Rafael Marius ja rzadko na czarno:) kolory mi pomagają w życiu oddychać i odbierać rzeczywistość:) 1
Rafael Marius Opublikowano 7 Lutego Zgłoś Opublikowano 7 Lutego Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Filozoficzne podejście. A ja odnoszę wrażenie, że kobiety w Polsce boją się jaskrawości. W Afryce to inna historia. 1
violetta Opublikowano 7 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego @Rafael Marius od kultury zależy:) lubię też jaskrawe jedzenie:) w ananasie jest bromelaina na stawy:) 1
Rafael Marius Opublikowano 7 Lutego Zgłoś Opublikowano 7 Lutego Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To prawda. Ja też lubię jaskrawe. Wystarczy spojrzeć na mój awatar by się o tym przekonać. 1
violetta Opublikowano 7 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego @Rafael Marius masz wirujące kolory w sobie:) @Rafael Marius w naszych sklepach pojawiły się pacyficzne łososie, a ja tak lubię Pacyfik:) 1
KOBIETA Opublikowano 7 Lutego Zgłoś Opublikowano 7 Lutego @violetta wow :) ślicznie soczyście.! Violetta:) 1
violetta Opublikowano 7 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego @KOBIETA jestem soczystą kobietą:) 1
Rekomendowane odpowiedzi