Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• nie dziw się gdy serce stygnie barwy przybiera ochronne są słowa z mocą rażenia których się nie da zapomnieć przylgną głęboko pod skórą wejdą w krwioobieg jak cienie można znów głowę podnosić ale już z innym spojrzeniem  
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Witam - serdecznie dziękuje za czytanie - strych to magiczne miejsce                które kryje wiele tajemnic - wspomnień  łez i uśmiechów -                                                                                                  Pzdr.serdecznie.
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Witaj - miło że ci się podoba - a z tym wiekiem masz rację -                                                                                      Pzdr.wieczorowo.
    • Mija prawie rok odkąd byłeś cały we mnie Spytałes czy boli Nie pamiętasz nawet pewnie   Patrzyłeś mi w oczy Słowa mi mówiłeś miłe  To nie ma znaczenia Bo i tak wrócisz do byłej   Płynie zimna krew przez twoje gorące ciało Bardzo chce Cię mieć ale ciało to za mało   Mogło być tak pięknie Mogło być nam doskonale Chciałabym być z Tobą Zamiast pisać gorzkie żale   Kochankowie życia co miłością się zatruli jest komu poruchać a nie ma kogo przytulić
    • Bardzo ciekawy wiersz. Drapie w serce.    Mam pytanie do pierwszej strony, a konkretnie do fragmentu :  " Okna, rynny, szczypiorek i rosnący prawie w drzwiach" Czy tutaj szyk wyrazów jest tak celowi użyty,  czy wkradł się jakiś błąd"    Pozdrawiam i gratuluję utworu. 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...