Zgłoś
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Berenika97 8 184
Z zasady to rzęsami nie trzepię, ale to Ty powinieneś coś mówić, a ja bedę obserwować co w tym czasie robisz z rękoma, jak ustawiasz stopy i czy zapinasz marynarkę ...:)
1
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Dekaos Dondi · Opublikowano
Oj mydło mydło! Najpierw z siebie, chciej brud zmyć, zanim zaczniesz, kogoś myć -
Przez Myszolak · Opublikowano
@iwonaromaZaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Tak, to chyba to. Lepiej, gdy ktoś jest wrogi, bo przynajmniej jest obecny w uczuciu i dzielicie jakiś wspólny moment, niż gdy stoi z boku i we wszystko powątpiewa. Chyba wiem o czym piszesz. Pozdrawiam Serdecznie -
@Lenore Grey Podoba mi się :) Pomieścił mnie twój wiersz, tzn zagrał mi ten instrument :) Pozdrawiam -
@Egon Hinc Świetne :) i prawdziwe. Ale chyba aż tak brzydki być nie mógł -
Przez DawidMotyka · Opublikowano
ptaki mają swoje górne ptasie loty nie to co jak my ludzie upadki no i wzloty lecą ponad wszystkimi swymi problemami żyją swojskimi jak przystało na siebie ekosystemami interesują się ciągle nowym pożywieniem gdzieś je sobie odnajdzie to wygrzebie interesują się ziemią czysto płodnie rolną siłą są dla siebie aby wolną my ludzie musimy jednak chodzić pieszo wszyscy się gdzieś przez to ciągle ciągle spieszą jednak gdybyśmy tak mogli dostać skrzydeł moc dotknęlibyśmy niebo nawet wszystko ten najwyżej płot my ludzie jednak używamy sobie drabiny samoloty i żywej trampoliny które wynoszą nas na czubka jakby nos taki to nasz życia obłędny tli się los
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne