kall Opublikowano 27 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 niedorzeczność chlebem życia normalni dawno przestali się modlićnie zwraca uwagi na słowo przepraszam ciemne-kłębiaste otaczają wspaniały świat za uśmiech sprzedają tylko pogardę żebracy już dawno poumierali z braku zainteresowania niewysłuchane błagania jak rzeki spływają do morza zwątpień prognozą ciągły brak przejaśnień - za codzienną mgłą buduję bez wiary
kall Opublikowano 27 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 witam wszystkich po krótkiej przerwie :-) napisane na skrzyżowaniu w samochodzie. widok biednych dzieci proszących o pomoc. ulice naszego kraju. i obojętność. nie rozumiemy siebie - więc jak mamy rozumieć potrzeby innych pozdrawiam (mimo wszystko z wakacyjnym uśmiechem) kall
Garamond Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 takie... realistyczne. gratuluję
kall Opublikowano 27 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 dziękuję. realistycznie - mam nadzieję pozytywnie ;) pozdrawiam k.
Amras_Elensar Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 W wierszu sa lepsze i gorsze momenty. Własciwie do gorszych zalicze 3 strofkę. Reszta na poziomie:) Ciekawe wyrazy, już nie buntu, a realnego patrzenia. A to ważne:) Pozdrawiam
kall Opublikowano 27 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 trzecia powiadasz... trzeba nad nią popracować. może jakiś pomysł na zmianę? cóż, dziękuję za wizytę ;) pozdrawiam k.
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 żebracy już dawno poumierali z braku zainteresowania ---> podoba mi się zakończenie też. są jednak elementy nudne i już wyeskplowatowane (co za słowo :] ) mały plus. pozdrawiam /Arek
kall Opublikowano 27 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 arku - mały czy duży - plus to plus - zabieram ze sobą a co! i mały się przyda ;) pozdrawiam kall
stanislawa zak Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 wiesz, używasz słów prostych, przez to wiersz jest jasny, ale niektóre sformułowania sa ciut naiwne, pozdra.
kall Opublikowano 28 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 ale czy rzeczywistość nie jest naiwna? proszę, Stasiu, wskaż te sformułowania - będzie mi łatwiej je naprawić
stanislawa zak Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 fakt, jest ale jakoś takoś te smutne chmury, nie pasują mi do twojego stylu, fajnie że wiersz jest jasny i proste bez udziwnień sformu. ale no wiesz. pozdra.
stanislawa zak Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 zdecydowanie! daje do myślenia!pa
kall Opublikowano 28 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 uff... kamień z serca ;) pozdrawiam kall
Rekomendowane odpowiedzi