Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Nata_Kruk

Nata_Kruk

W dniu 26.01.2026 o 07:03, hollow man napisał(a):

Czterolatek zadał mi ostatnio pytanie czy wczorajsze jutro to dzisiaj. W sumie to stwierdził ;)

... to bystry czterolatek @hollow man  ;)

@andrew... czas niewątpliwie układa nową rzeczywistość, niech nie brakuje w niej..

różowych barw.

@viola arvensis... miło, że tak pomyślałaś.

@Andrzej_Wojnowski... on wraca, nie inaczej i przysiada w głowie, i "plecie" warkocze z myśli.

@huzarc... bym pominęła, a wypada podziękować za ciepły komentarz i cieszy mnie,

że tak odbierasz.  

@Charismafilos... to fajnie, że.. fajne zakrzywienie... :)

@tie-break... stan, o którym piszesz, jest mi 'znany' z opracowań i nie tylko. Swego czasu czytałam o tym, to naprawdę ciekawe tematy, a treść, chyba pasuje także do tego naukowego spojrzenia... :)

Dziękuję Wam bardzo za zostawione słowa, pozdrawiam grupkę.

@APM... @Gosława... @violetta... @Waldemar_Talar_Talar... @Rafael Marius...

@infelia... @any woll...

Wam także bardzo dziękuję przystanięcie przy treści. Ślę pozdrowienie.

Nata_Kruk

Nata_Kruk

Czterolatek zadał mi ostatnio pytanie czy wczorajsze jutro to dzisiaj. W sumie to stwierdził ;)

@andrew... czas niewątpliwie układa nową rzeczywistość, niech nie brakuje w niej..

różowych barw.

@Andrzej_Wojnowski... on wraca, nie inaczej i przysiada w głowie, i "plecie" warkocze z myśli.

@tie-break... stan, o którym piszesz, jest mi 'znany' z opracowań i nie tylko. Swego czasu czytałam o tym, to naprawdę ciekawe tematy, a treść, chyba pasuje także do tego naukowego spojrzenia... :)

Dziękuję Wam bardzo za zostawione słowa, pozdrawiam grupkę.

Nata_Kruk

Nata_Kruk

@andrew... czas niewątpliwie układa nową rzeczywistość, niech nie brakuje w niej.. różowych barw.

• Dodaj nową pozycję...