Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 25 Stycznia Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia nie musisz nic mówić ani szeptać Nie musisz od rana po kuchni dreptać wystarczy że obok usiądziesz swe spracowane dłonie ku moim wyciągniesz że swym uśmiechem poranną kawę osłodzisz przecież miłość to nie słowa i czyny Nie trzeba wdrapywać się na wyżyny wystarczy zwykły mały gest który równie jak ona ciepły i miły jest nie musisz nic mówić ani szeptać kochanie ona i tak do końca z nami zostanie 10
Nata_Kruk Opublikowano 25 Stycznia Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Waldku, każdemu trzeba jej życzyć, choć wielu powie.. to bajki jakieś, a jednak zdarzają się takie pary.
Berenika97 Opublikowano 25 Stycznia Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia @Waldemar_Talar_Talar Pięknie! Wzruszyłam się ! Pozdrawiam. :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 26 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - zdarzają się to prawda - miło że czytałaś - dziękuję - Pzdr.serdecznie. Witaj - miło mi że wiersz wzruszył - dzięki - Pzdr.uśmiechem. Witaj - cieszy mnie twoje podobanie - dziękuję - Pzdr.serdecznie. @Papierowy Lis - @Rafael Marius - @infelia - @Czarek Płatak - dziękuję - 4
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 26 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia @huzarc - dziękuje -
vioara stelelor Opublikowano 26 Stycznia Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ta faza miłości jest najtrudniejsza do osiągnięcia, gdy dopamina już nie musuje w głowie i trzeba bliskość zbudować na innych podstawach, bardziej namacalnych i solidnych - szukać innej chemii, która utrwali związek.
Rekomendowane odpowiedzi