Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• Gdy spojrze w lustro zobacze odbicie swe mam ochote zmienic sie. dlaczego tak jest czy ktos mi powie, chcialabym wiedziec co sie dzieje w mojej głowie.   Chcialabym zobaczyc swoje odbicie i powiedzizec ze jestem na gory pieknosci szczycie. Chcialabym zobaczys swoja twarz i powiedziec do siebie „hej wymiatasz”.   Chcialabym na widok swojego ciala i twarzy i calej swej osoby byc dumna z tego jaka jestem i nie nakladac na siebie zadnej ozdoby.   Chcialabym znow pokochac siebie jak kiedys gdy zylam jak w siódmym niebie. Chcialabym spojrzec w lustro i nie chciec aby bylo w odbiciu pusto.   Chcialabym podobac sie sobie i nie chciec schudnac i skakac w tym rowie. Chcialabym sie dowiedziec… a moze lepiej nie wiedziec?
    • @Tectosmith Bardzo mi miło

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Twoje komentarze zawierają trafne i ciekawe uwagi. Podziwiam to, bo ja tak nie umiem niestety.  Pozdrawiam serdecznie
    • @Nata_Kruk Czterolatek zadał mi ostatnio pytanie czy wczorajsze jutro to dzisiaj. W sumie to stwierdził ;)
    • śpij, już księżyc twarz za chmurą schował smutną i ponurą gwiazd tysiące i galaktyk sto mruga okiem w Twoją stronę i ten, Bóg wie jeden kto… śpij, zaśnie ciało umęczone   śpij, bo choć tysiąc myśli w głowie to nie powie, nic nie powie czemu było, jak i gdzie co się wcześniej wydarzyło jest nieważne, On to wie… śpij, lepiej będzie Ci się żyło   śpij, wiatr latarnie gasi cicho z nimi gaśnie też i licho dzień przychodzi, mija i wieczór myśli złe wykrada mija dzień, mijają dni… śpij, noc melodię swą układa   śpij, słońce jutro twarz rozjaśni tak jak w bajce, tak jak w baśni na białym koniu rycerz – tak! przyjdzie i serce w dal uniesie Wenus świeci, daje znak… śpij, niech marzenia Twe poniesie   śpij, sny spokojne, sny jak woda sny, gdzie czeka Cię przygoda czułych słów i słodkich chwil pełnych uczuć tak szalonych podróży, pokonanych mil… śpij – w myślach utajonych   Zachęcam do odsłuchania w wersji z muzyką i poznanie możliwości AI.    
    • @infelia Koleżanka szeroko rozpięte ma skrzydła - od czytania maluszkom do mocnych treści dla dorosłych.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...