Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @KOBIETA płatki też fajne by były z kalafiora:)
    • Epoché jest zawieszeniem założeń, to jest coś innego niż podchodzenie bez założeń, bezzałożeniowość. Uczniowie fenomenologi dostawali zadania np. opisywania stołu, albo pieca kaflowego, nikt nie wymagał od nich żeby nie 'wiedzieli' czym jest dany przedmiot, chodziło o ujęcie jego fenomenu czyli  zjawianie się przed opisującym. To piękne i rozwijające ćwiczenie, tu chodzi o czynność, nie o efekt końcowy.
    • @KOBIETA Przecież to wszystko z przymrużeniem oka. A kto nie dotyka widelca, ten dzikus...
    • @Christine Po napisaniu tego horroru ciągle myślę nad jeszcze jednym tekstem z tego samego gatunku. Muszę sobie zrobić maraton filmowy to może zaskoczy mnie nagle jakiś pomysł. Dziekuję za ocenę i przeczytanie. Włożyłem w ten tekst sporo pracy
    • @widelec   podoba mi się szczególnie Autoportret w zielonym Bugatti ( szkoda, że nie w czerwonej Corvette ;) oraz Niebieski szalik :)    Kobieta kokietka…? Hmm. @Radosław   praktyczny ?

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

och Radosław Radosław…nie wiedziałem, że potrafię napisać coś praktycznego.!     

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

:) A dla Ciebie? …   @Waldemar_Talar_Talar   :) no cóż…miłość nie liczy… ;) pozdrawiam i dziękuję @Whisper of loves rain   nie jestem pewna czy dojrzałym ;) dziękuję   @Berenika97   wiesz Bereniko …uwielbiam Stradom House :) och… piękne wspomnienia, rozczulające :)  dziękuję  
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...