mad lene Opublikowano 23 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 chcesz ? będę szybą przecież i tak nieczuła przylgnij do mnie gorące usta zostaw i dotyk i oddech niespokojny chcesz ? wbiję się w ciebie szklanymi okruchami i zarosnę pod twoją skórą
stanislawa zak Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 bardzo plusowa ta szyba
mad lene Opublikowano 23 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 dziękuję za opinie :) pozdrawiam PS. może jeszcze ktoś się skusi ?
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Twój drugi wiersz, a już mi się podoba... świetny pomysł z tą szybą. pozdrawiam /Arek
mad lene Opublikowano 23 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 ma boleć.. nie wszystko w życiu jest przyjemne :> dziękuję za komentarze Aniu, Arku :)
ot i anka Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 no właśnie!życie jest nieprzyjemne,to chociaż wiersze mogły by być:)
mad lene Opublikowano 23 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bywają i przyjemnie.. zarówno wiersze, jak i chwile w życiu, ale zawsze musi być jakaś równowaga pomiędzy przyjemnością i nieprzyjemnościami
Samo zło Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 "zarasatanie" nawet, ale reszta :/ wiersz prosty, nawet komunikatywny, ale tylko tyle. nadal pozostaje na poziomie banału. moim zdaniem (podkreślam subiektywność opinii), jego wartość jest czysto osobista, obiektywnych walorów literackich nie widzę. serdeczności
mad lene Opublikowano 23 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 wartość niekoniecznie osobista, ale dziękuję za opinię.. :) pozdrawiam
Michał Ziemiak Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Może być, ale jakoś mnie zniechęca ilośc pytań we wierszu - wiem, że sprawa była zamierzona... jednak nie gustuję w takich środkach. Mimo to - jest ok ;-) POZDRAWIAM!
Rekomendowane odpowiedzi