stanislawa zak Opublikowano 22 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 "kiedy płacz nie ma co topić" spłukuje gorycz z pękniętego ku-łka przelewając z pustego do trzyczwarte wyrzuca sobie winną czerwień wylewa szarością słów - kosmaty warkocz czarnej magii dzień nie odrodzi się w płomieniach żalu przeminie zostawi wyryte fiolety blizn
stanislawa zak Opublikowano 22 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 dzięki Pansy a właśnie zamierzałam zmienić ów fragment, bo jakoś mi nie podchodził byłaś pierwsza. pozdrawiam ser!
Vera_Ikon Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Witaj Stasiu! (nie mam tu polskich znakow, sorki...) Widze, ze zmieniasz styl :) Podoba mi sie. Proponowalabym jednak delikatna zmiane:przeminie zostawi wyryte fiolety blizn Co Ty na to? pozdr zza wielkiej wody :)
Michał Ziemiak Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 "zostawiając wyryte fiolety blizn" >>> kradnę za skojarzenia z Herbertem i klimat ;-) A co się tyczy całości >>> barwnie, "słowo-łamnie" i bardzo na tak ;-) POZDRAWIAM!
stanislawa zak Opublikowano 23 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Vero, pozdrów ode mnie woelką wodę!i Big!cieszę się że cię czytam powodzenia!!! Michale tobie dzięki serdeczne wsparcie twoje bardzo dla mnie się liczy,pozdrówka
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 fiolety blizn - duży plus ku-łka - podobnie ogólnie - podoba mi się, trzyma poziom i ma klimat pozdrawiam /Arek
stanislawa zak Opublikowano 23 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Arku dzięki za ten klimat , zdążyłam . bo gdy włączam kop. to wiersz już zszedł i nigdy nie mogłam tak prosto w oczy podziękować za wgląd i opinie. pozdra.
Rekomendowane odpowiedzi