Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Tectosmith Opublikowano 18 Stycznia Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia Przeszła mnie myśl przeszła. Dobrze, że nie przeleciała. 9
Charismafilos Opublikowano 18 Stycznia Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia @Tectosmith lubię tak gierki :) Sam tytuł też ma wciąż w sobie wiele potencjału... 1
Tectosmith Opublikowano 18 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia @Charismafilos Dziękuję. Tytuł też jeszcze idzie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . 1
Amber Opublikowano 18 Stycznia Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia @Tectosmith To jest myśl z obrotem. Dora mini. Pozdrawiam serdecznie :) 1
Tectosmith Opublikowano 18 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia @Amber Dziękuję Ci Amber. Pozdrawiam ciepło :-) 1
Ewelina Opublikowano 19 Stycznia Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia @Tectosmith bardzo ciekawe Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam serdecznie 1
Tectosmith Opublikowano 21 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia @Ewelina Dziękuję Ewelino. Pozdrawiam serdecznie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Wiechu J. K. Opublikowano 21 Stycznia Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia @Tectosmith Świetne! Umysł kieruje myślami, a może odwrotnie. 1
Tectosmith Opublikowano 21 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia @Wiechu J. K. I nadal idzie :-) Dziękuję Ci bardzo i pozdrawiam ponownie. 1
Nata_Kruk Opublikowano 25 Stycznia Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia @Tectosmith... rozbawiłeś mnie... :) Sprytne.
Tectosmith Opublikowano 25 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia @Nata_Kruk Dziękuję CI Nata i dziwię się, że od jakiegoś czasu nie widzę Twojej poezji. Mam nadzieję, że nadrobisz zaległości. Pozdrawiam serdecznie :-)
Nata_Kruk Opublikowano 25 Stycznia Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia @Tectosmith... miewamy, fale, falki i.. wicherki w życiu, toteż czasem znikam, po prostu. Nawet komentować mi trudno, ale próbuję. Pozdrawiam także... :)
Tectosmith Opublikowano 25 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia @Nata_Kruk Rozumiem. Ja sam mam ograniczone możliwości. Trzymaj się Nata i nie daj się :-) 1
Rekomendowane odpowiedzi