Ten utwór został doceniony przez użytkowników. KOBIETA Opublikowano 16 Stycznia Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia Przekładam czas, czekam na ruch. Przyspieszasz moment obrotowy serca. Na łańcuchu luz. Siłą tarcia, ostry kąt nachylenia. Zmysłowy szum rozmazanych ust. Wydaje mi się, że to ten dźwięk.! Klik klik. 8
Amber Opublikowano 16 Stycznia Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia @KOBIETA Zmysłowy wiersz. Pozdrawiam, bardzo mi się podoba :) 1
Marek.zak1 Opublikowano 16 Stycznia Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia @KOBIETA Fizyka fizycznej miłości:). Pozdrawiam 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 16 Stycznia Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia Witam - za Markiem - a wiersz ciekawy - Pzdr.wieczorowo. 1
hollow man Opublikowano 16 Stycznia Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia @KOBIETA Dobry wiersz w Twoim nowym stylu. Nadal zmysłowo, nadal można popłynąć, ale trochę więcej dyscypliny (autocenzury?). Natomiast to "klik kilk" bardzo mnie rozbawiło i nie wiem dlaczego, ale stanęła mi przed oczami ta postać:
KOBIETA Opublikowano 16 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia @Amber dziękuję:) nie wiem czy zmysłowy :) @Marek.zak1 :) tak…lekka fizyka nocy ;) pozdrawiam:) dziękuję. @Waldemar_Talar_Talar :) dziękuję, pozdrawiam:) mnie się nie podoba:) ale ja tak już mam… @Radosław Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. klik klik. W lofcie Dziękuję Radosław… @hollow man Dziękuję hollow man… fajnie, że chociaż kogoś lubię rozbawiać no …samokontrola 1
Tectosmith Opublikowano 17 Stycznia Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia @KOBIETA Inny rejestr niż wcześniejsze wiersze - rytm i mechanika połączone ze zmysłowym impulsem. Sens wydaje się niedopowiedziany, co daje ciekawy efekt dźwięku i ruchu. Pozdrawiam serdecznie. 1
KOBIETA Opublikowano 17 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia @Tectosmith Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no właśnie:) uwielbiam połączenie ruchu i dźwięku;))) pozdrawiam Tectosmith:) 1
Rekomendowane odpowiedzi