Wochen Opublikowano 14 Stycznia Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia Jestem zmęczona Duszę się Zdeptana ślepymi krokami Ubrana w betonowe Sukienki coraz rzadziej Spoglądam na deszcz Jestem spragniona Zielonych chwil Niebieskich słów Zanim pozostawisz Ostatni ślad Popatrz jak pragnę 6
Berenika97 Opublikowano 15 Stycznia Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia @Wochen Wiersz, który boli aktualnie. Gaja mówi wprost - duszę się, jestem zdeptana. Ten tytuł z @ i # to świetny pomysł - natura próbuje mówić językiem współczesności, żeby w ogóle została usłyszana. "Zanim pozostawisz ostatni ślad" - ostatnia szansa na opamiętanie. Lubię takie personifikacje. Pozdrawiam. 2
Lenore Grey Opublikowano 15 Stycznia Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia @Wochen Inteligentny:^) Przede wszystkim podoba mi symboliczne nadanie koloru słowom i chwilom Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
piąteprzezdziesiąte Opublikowano 17 Stycznia Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia @Wochen Przemawia i niestety boli Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam. 1
Rekomendowane odpowiedzi