Magdalena Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) Pomysł jest @hollow man ja go podchwyciłam i za pozwoleniem autora inicjuję następującą zabawę. Pokażmy sami sobie jak i na ile potrafimy wejść w głowę płci przeciwnej. Mężczyźni piszący wiersz proszeni są o dodanie w nawiasie (K) a Kobiety (M). To wszystko, miał to być konkurs, ale zobaczmy sami jak to się rozwinie. (M) Zaczynam Zamrażasz mnie maleńka Nie chcę zepsuć, fałszywym dotykiem Początek jest tylko jeden Będę Cię pilnował Stoję tak sobie I wiem że zaczynam Edytowane 3 godziny temu przez Magdalena (wyświetl historię edycji) 2
hollow man Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu @Magdalena No, no... Nieźle. Powinniśmy punktować w jakiejś skali testosteronowej i progesteronowej. 1
hollow man Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu (K) nie mów do mnie więcej miałam dla ciebie wiadomość lecz nie przyszedłeś później dzwoniłeś lecz nie odebrałam tęskniłam trochę bawiąc się z kotem 1
Magdalena Opublikowano 1 godzinę temu Autor Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu @hollow man Witam szefa zamieszania
Charismafilos Opublikowano 12 minut temu Zgłoś Opublikowano 12 minut temu @Magdalena i @hollow man zuchy jesteście!!!! (celowo nie dałem Wam precyzyjnie płci ;) )
Rekomendowane odpowiedzi