bazyl_prost Opublikowano 13 Stycznia Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia mgła i śnieg tu w oddali kontury drzew majaczy krajobraz 3
Konrad Koper Opublikowano 14 Stycznia Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia @bazyl_prost Bliski i odkrywczy !! 6!
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 14 Stycznia Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - mi się podoba - Pzdr.
Nata_Kruk Opublikowano 15 Stycznia Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia (edytowane) tutaj mgły i śnieg w oddali kontury drzew ..... :) skrzypi krajobraz Klasyczne haiku ma 5, 7, 5 sylab, więc spróbowałam pod to. ps. odpowiadasz czytaczom.? Edytowane 15 Stycznia przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji)
bazyl_prost Opublikowano 15 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia @Nata_Kruk odwilż to nie skrzypi
Nata_Kruk Opublikowano 15 Stycznia Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia ok. wyrównałam, ale nawet gdy odwilż po siarczystym mrozie, to skrzypi także.
bazyl_prost Opublikowano 15 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia @Nata_Kruk teraz chlapa to się zgrało, dzięki za czytanie i redakcję. :-)
Rekomendowane odpowiedzi