infelia Opublikowano 4 godziny temu Autor Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu @Berenika97 Uprzejmie informuję, że wasza prośba została przekazana drogą służbową na biurko pełniącej obowiązki KGP nadinsp. KOBIETY. Ja to mogę kawy zaparzyć.
KOBIETA Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu @infelia Dziękuję. Ale teraz to ja się wybieram „ na paznokcie” Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak wrócę podejmę decyzję ( jeśli wrócę) 1
Christine Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu @infelia Zdecydowanie brakuje tu prokuratora nadzorującego śledztwo. Ale na mnie nie licz! :) Nie wyrabiam się w czasie. :) 1
infelia Opublikowano 1 godzinę temu Autor Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu @Christine Na rolę proroka nie było chętnych, 1
Christine Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu @infelia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No bo kto chciałby być prorokiem w takich niestabilnych czasach! Tu potrzebny jest prokurator, bez niego nie ma śledztwa!
infelia Opublikowano 55 minut temu Autor Zgłoś Opublikowano 55 minut temu @Christine Cóż, jedyny kandydat dostał azyl polityczny u Orbana i wypadł z gry. @Christine A podobno niewinni nie mają się czego obawiać.
Rekomendowane odpowiedzi