violetta Opublikowano Niedziela o 12:43 Autor Zgłoś Opublikowano Niedziela o 12:43 @MIROSŁAW C. Dziękuję pięknie i pozdrawiam :)
Rafael Marius Opublikowano Niedziela o 21:40 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 21:40 @violetta Ja siedzę w domu póki mróz nie odejdzie do krainy królowej śniegu. 1
violetta Opublikowano Niedziela o 21:43 Autor Zgłoś Opublikowano Niedziela o 21:43 @Rafael Marius ja to rozumiem, od mrozu aż dostałam alergię, tak mnie wymroziło, jestem uczulona na takie przenikliwe zimno. Nawet zasłanianie ciała nic nie pomogło, taką suchość czuję, a mój organizm tak się broni:) 1
Rafael Marius Opublikowano Niedziela o 21:51 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 21:51 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja też czasem dostaje takiej alergii zarówno od mrozu jak i słońca. 1
violetta Opublikowano Niedziela o 21:53 Autor Zgłoś Opublikowano Niedziela o 21:53 @Rafael Marius to mamy tak samo, muszę się chronić od mrozu:) 1
Rafael Marius Opublikowano Niedziela o 21:55 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 21:55 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeszcze kilka dni i będzie po staremu. 1
violetta Opublikowano Niedziela o 21:57 Autor Zgłoś Opublikowano Niedziela o 21:57 @Rafael Marius pije dużo wody:) 1
Rafael Marius Opublikowano Niedziela o 21:59 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 21:59 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak smok wawelski. 1
violetta Opublikowano Niedziela o 22:07 Autor Zgłoś Opublikowano Niedziela o 22:07 @Rafael Marius słyszałam, że jest dobrze lekko posolić:) 1
Rafael Marius Opublikowano Niedziela o 22:09 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 22:09 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hm? Będzie solony smok, albo smoczek dla wnusi. Ale ona chyba już za duża na taką atrakcję? 1
violetta Opublikowano Niedziela o 22:12 Autor Zgłoś Opublikowano Niedziela o 22:12 @Rafael Marius uwielbia gdy się pije wodę i robi minki:) pije z mojego małego kubeczka do kawy:) on jest taki tyci tyci, nie rozlewa wtedy, bo ogólnie lubi rozlewać wokół :) 1
Amber Opublikowano 22 godziny temu Zgłoś Opublikowano 22 godziny temu (edytowane) @violetta Królowa Śniegu, która porywa chłopca Kaja :) bajka dla wnusi. Pozdrawiam cieplutko. Edytowane 22 godziny temu przez Amber (wyświetl historię edycji) 1
violetta Opublikowano 15 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 15 godzin temu @Amber nie znałam tej bajki:) dziękuję bardzo:) pozdrawiam serdecznie:) 1
Rafael Marius Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A śliniaczek ma? 1
violetta Opublikowano 2 godziny temu Autor Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu @Rafael Marius nie ma, nie chodzi tak:) naturalnie się chowa:) samą rządzi, ale oczywiście trzeba uważać na nią:) 1
Rekomendowane odpowiedzi