Radosław Opublikowano 7 Stycznia Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia (edytowane) są takie drogi które mimo wszystko nie czekają na ugłaskanie Edytowane 8 Stycznia przez Radosław (wyświetl historię edycji) 2
Charismafilos Opublikowano 7 Stycznia Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia @Radosławjak dla mnie wystarczą pierwsze 3 wyrazy ;) kotów i tak nie lubię ;)
Radosław Opublikowano 7 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia @Charismafilos Rozumiem, weź dla siebie to, co potrzebujesz. 1
Radosław Opublikowano 7 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia @Charismafilos Pytasz, czy to płatna autostrada do nieba ? 1
Charismafilos Opublikowano 7 Stycznia Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia @Radosław do nieba schodami szli, czwórkami i knock'ali do drzwi ;) 1
Radosław Opublikowano 7 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia @Charismafilos Oczywiście, skojarzeń jest wiele.
Charismafilos Opublikowano 7 Stycznia Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia @Radosław a pisałeś, że "droga jak droga" ;) fortel? ;)
Berenika97 Opublikowano 7 Stycznia Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia @Radosław Koty zawsze lądują na łapy. Kocie łby zawsze lądują pod łapy... zawieszenia. Oba gatunki równie bezlitosne dla nieproszonych pieszczot. Pozdrawiam. :) 1
Radosław Opublikowano 8 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia (edytowane) @Berenika97 Tu się nie ma co pieścic, tylko ruszać w drogę. Edytowane 8 Stycznia przez Radosław (wyświetl historię edycji) 1
Berenika97 Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia @Radosław Słusznie! Jak już się pieścić, to nie z kocimi łbami. :) 1
Berenika97 Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia @Radosław Tak jak każdy jest wyjątkowy i niepowtarzalny - zawsze mnie to fascynowało. :)
Berenika97 Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia @Radosław Raczej filozofuję! :)) A to już staje się niebezpieczne. :)
Radosław Opublikowano 8 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W takich sytuacjach można zapętlić się we własne myśli i uczucia. 1
Berenika97 Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia @Radosław W sumie to możesz mieć rację! Zaczyna się niewinnie od "dlaczego każdy jest taki wyjątkowy", a kończy o 3 nad ranem na rozważaniach o naturze rzeczywistości z paczką chipsów w ręku. Pętla myślowa to podstępna bestia - kręcisz się w kółko jak pies goniący własny ogon, tylko mniej uroczo i z większą frustracją. :) To chyba dziś nie wejdę w te rozważania. :)) Nie mam chipsów. :) 1
Radosław Opublikowano 8 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pełna zgoda. W takiej sytuacji (bez chipsów) absolutnie nie możesz myśleć ;)
Radosław Opublikowano 8 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia @Berenika97 @jazzkółka @Charismafilos W powyższym tekście naniosłem zmiany, kótre zmieniają wydżwięk całości - tak w tym przypadku myślałem i czułem.
Rekomendowane odpowiedzi