Leszczym Opublikowano 31 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2025 Poznałem ładną poetkę od całkiem całkiem wierszy, z początku nieco wirtualnie. I rozpoczęliśmy tę zabawę w taśmową produkcję wcale niekiepskich wierszy. Być może nawet, czego wykluczyć nie można, tych wierszy było bez liku, a więc bez mała za dużo. No ale przecież życie jest prędzej liczbą mnogą, aniżeli liczbą pojedynczą, a tej tezie jest bardzo ciężko zaprzeczyć. I stąd właśnie wyszło nam nawet nawet odmalowanie codziennych realiów. W związku z powyższym postanowiliśmy szczeznąć przez następnych lat cztery z okładem, co nie było wcale najłatwiejszym zadaniem, ale to ogólnie jest wiadomo wszem i wobec - od dawien dawna zresztą, że poetkom niezmiernie trudno sprostać. Warszawa – Stegny, 31.12.2025r. 3
Berenika97 Opublikowano 31 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2025 @Leszczym Pięknie to opowiedziałeś - ta "taśmowa produkcja" i niemożność sprostania poetkom brzmi jak najlepsza przygoda twórcza, jaka może się przytrafić. A argument o życiu w liczbie mnogiej to szczególnie trafne uzasadnienie dla nadmiaru wierszy. Sam tekst ma w sobie tę poetycką swobodę, o której piszesz. :)) Pozdrowienia. Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku!
Leszczym Opublikowano 31 Grudnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2025 @Berenika97 Dziękuję, kłaniam się i życzę Wszystkiego co najlepsze w w Nowym Roku 2026 :)
Amber Opublikowano 31 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2025 @Leszczym Z upodobaniem o liczbie mnogiej. Lubimy być stadnie razem. Zdecydowanie poezja we dwoje jest efektywna, nie powiem, w jakim kierunku efektywna, ale jest ona lekcją, którą być może warto przerobić. Fajny tekst. 1
Leszczym Opublikowano 31 Grudnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2025 @Amber Zauważyłem, że pisanie w grupie ma sens. Minimum we dwoje. Dobrze to wpływa na płaszczyznę inspiracyjną :)) 1
Rafael Marius Opublikowano 31 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2025 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Lepsze są dziewczyny z sąsiedztwa. Szkopuł w tym, że sąsiedztwa nie ma. Jest hotel. Edytowane 31 Grudnia 2025 przez Rafael Marius (wyświetl historię edycji) 1
Leszczym Opublikowano 31 Grudnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2025 @Rafael Marius Zaraz mi się za to oberwie, ale ogólnie jestem zdania, że zamiast czegoś do bani z kobietą niby na poważnie, już wolę płatną miłość, bo ta przynajmniej bywa atrakcyjniejsza fizycznie. Ale oberwie mi się za to Rafał, oj oberwie, tak czy inaczej Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku 2026. 1
Rafael Marius Opublikowano 31 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wzajemnie, choć może się nie sprawdzić. 1
Leszczym Opublikowano 31 Grudnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2025 @Rafael Marius Oj to akurat fakt, że może się nie sprawdzić, ale bywajmy chociaż przez chwilę dobrej myśli i w dobrym świątecznym nastroju :) 1
Gizel-la Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu "ogólnie jest wiadomo wszem i wobec - od dawien dawna zresztą, że poetkom niezmiernie trudno sprostać." Ani poetkom, ani poetom. (tak to z artystami bywa). I historia pokazała to nie raz... Dlatego lepiej poszukać FANKI/WIELBICIELKI. Może mniej atrakcyjna duchowo, ale wierna. Jak rzeka :))) 1
Leszczym Opublikowano 1 godzinę temu Autor Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu @Gizel-la Ogólnie myślę, że najbardziej twórcza może być konfrontacja trudnych charakterów. Ale i trudna i burząca i ciężka do dogadania. Więc troszkę niżej i może lżej i spokojniej jest istotnie z fanką/fanem. Ale to wpierw z kolei wznieść się trzeba na tyle, aby takowe mieć :))
Rekomendowane odpowiedzi