Skandynawska Opublikowano 19 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 uśmiecham się do ludzi bo tak łatwiej połykają moją twarz jak głodne ryby schwytane na łatwy kąsek jedynie nocą szczypię się w palec żeby powstrzymać się od Bóg wie czego
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 hm... no właśnie - od czego???? pozdrawiam /Arek
Samo zło Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 a ja będę czepiać się, się, się. "się" dwa razy wbrew pozorom nie jest rytmiczne i mi nie gra, w końcu po coś się na ten chór tyle lat chodzi;), następnie nie rozumiem dlaczego akurat , ale to są już moje zboczenia związane z uwielbieniem do pewnych słów. przeczytałam z przyjemnością, aczkolwiek my mamy najwyraźniej inne spojrzenie na poezję; dla mnie ona nie może być aż tak lekka, lecz zauważyłam że moi koledzy poeci (jak to zobaczą to mnie zabiją, więc dla złagodzenia pozdrawiam W. i T.) dostają przy takich tekstach orgazmu. całkiem ok. serdeczności
Michał Ziemiak Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Uważam, że jest OK - tylko to się w 2 wersie 2 zwrotki wrzuciłbym "do środka" zdania, bo lepiej brzmi! POZDRAWIAM!
Skandynawska Opublikowano 20 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 dziękuję za komentarze i uwagi ( rzeczywiście są słuszne) 2 x 'się' nie pasuje zbytnio "hm... no właśnie - od czego????" - czasami niedopowiedzenia są lepsze.. uwierz Pozdrawiam ciepło wszystkich / Alicja
stanislawa zak Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 no właśnie tez czasam szczypię się w rękę przed głupimi myślami wiersz krótki i świetny pozd.
Rekomendowane odpowiedzi