Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Somalija Opublikowano 17 Grudnia 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2025 (edytowane) atak z powietrza dalej czołgi artyleria i piechota klasyka wojny jaką znamy nie będzie dwa plus kot wysprzęglona Polska armią nie grozi tarcia pod tablicą Mendelejewa Pokrovsk i jak po stole do Kijowa obliczony na klęskę pas ziemi niczyjej Och Karol trzymasz się a sukienka Trumpa dziurawa faluje w tańcu z innymi pomyśl o schedzie rodzimej noblistki Edytowane 17 Grudnia 2025 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 8
violetta Opublikowano 17 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2025 Nie wiem co ta noblista wymyśliła:)
Somalija Opublikowano 17 Grudnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2025 @violetta Raczej odkryła... 1
violetta Opublikowano 17 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2025 @SomalijaPo co nam pierwiastki:)
Leszczym Opublikowano 17 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2025 @Somalija Mnie się to podoba o tyle, że jako prawnika interesuje mnie co za art. 5. To już tak kiedyś ktoś tutaj napisał. Lubię gdy nie jest to dookreślone, a interpretacji wiersza można szukać w kilkunastu kodeksach i konstytucji RP i nawet nie tylko tam :). @Somalija Ogólnie to też ciekawostka że Mendelejew nobla nie dostał, a Curie - Skłodowska aż 2 noble :)) Nie mam nic przeciwko żeby nie było, dumny jestem z polskich noblistów i noblistek, ale jest to kategoria interesująca poniekąd :) 1
Somalija Opublikowano 17 Grudnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chodzi o pierwiastki radioaktywne, które służą do budowy broni jądrowej, odstraszającej przeciwnika... Ooo, Pan Daniel we własnym komentarzu... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , to niespodzianka , Artykuł 5 Traktatu Waszyngtońskiego zaczął się chwiać w nowej strategii obronnej USA... 1
violetta Opublikowano 17 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2025 @Somalija Nobla za takie coś, masakra.
Leszczym Opublikowano 17 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2025 @Somalija Traktaty traktatami, ą życie pisze swoje scenariusze :))))
violetta Opublikowano 17 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2025 @Somalija powinna pstryczek dostać, Francuzi ją przekupili.
Somalija Opublikowano 17 Grudnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2025 @violetta Oj Viola musisz uzupełnić wiedzę... Mamy 3 Polki, które razem zdobyły 4 nagrody Nobla i dziś czas najwyższy na to żeby mieć swój niekonwencjonalny arsenal, zwłaszcza że myśli techniczne mają Polskie korzenie... 1
violetta Opublikowano 17 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2025 @Somalija znam nazwiska tych pań:) dla mnie nic szczególnego:)
Somalija Opublikowano 17 Grudnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2025 @violetta Córka Marii, też dostała Nobla, ale ona już nie była Polką... 1
Leszczym Opublikowano 17 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2025 @Somalija O tego akurat serio nie wiedziałem... ciekawe, nie mówią chyba o tym za często :)
violetta Opublikowano 17 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2025 @Somalija no cóż sławne życie:)
Somalija Opublikowano 18 Grudnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie mówi się wcale Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , choinkowe pozdrowienia
Rekomendowane odpowiedzi