Ten utwór został doceniony przez użytkowników. KOBIETA Opublikowano 9 Grudnia 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2025 (edytowane) Rozrywasz mnie ostrzem bólu krępując dłonie przywiązujesz, do siebie. W bezlitosnej woli pożądania, ciało staje się posłuszne. Pomiędzy ciszą a rozkosznym jękiem słodko błękitnieje krew. Rozpadam się w aksamitną przestrzeń, zlizując …ostatnie krople bieli. Na porzuconej podłodze ja i moje serce. Razem, ślizgamy się przez noc.! Edytowane 9 Grudnia 2025 przez KOBIETA (wyświetl historię edycji) 8
huzarc Opublikowano 9 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2025 @KOBIETA Nie wiem, czy można jeszcze chwalić, bo teraz w dobrym tonie, jest zupełnie coś innego. Ale miało ciało, co chciało;) Ale, że tak brutalnie;) 1
KOBIETA Opublikowano 9 Grudnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2025 @huzarc ;))) huzarc a kto „nadaje dobry ton”.? W takim razie pozostaje bezwzględność! na zimnej podłodze;) brutalnie ;) ponieważ coraz gorzej ze mną;))))
huzarc Opublikowano 9 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2025 (edytowane) @KOBIETA Są tu tacy i owacy;) I uważaj, podłoga zimna, można wilka złapać;) Edytowane 9 Grudnia 2025 przez huzarc (wyświetl historię edycji) 1
jeremy Opublikowano 9 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2025 @KOBIETA Atramantowe ostrze bólu oraz stalowa wola pożądania oraz pulsujące na podłodze serce - niestety skazują Twój trud twórczy na niepowodzenie.
KOBIETA Opublikowano 9 Grudnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2025 @jeremy trudno :) wiesz…moje wiersze są tylko środkiem komunikacji. Niczym więcej:) :))) czekałam na Ciebie Jeremy :) nadużywasz „ oraz” ! I jesteś słodko- gorzki;) ponieważ po prostu potrzebujesz …być…;) @huzarc ;))) wiem! Lodowata i skostniała! brrr …bolą mnie opuszki palców;)
jeremy Opublikowano 9 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2025 (edytowane) @KOBIETA Rozumiem. Taki był słynny gość Marshall McLuhan, ze swoim "Medium is the message". Rozumiem też, że za tani wykręt uznasz powtórzenie "oraz" jako zabieg stylistyczny. Edytowane 9 Grudnia 2025 przez jeremy (wyświetl historię edycji)
KOBIETA Opublikowano 9 Grudnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2025 @huzarc od wiecznej zmarzliny;) gdzie te opłatki słońca ? :) z Przebudzenia ? :)
KOBIETA Opublikowano 9 Grudnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2025 @jeremy cieszę się, że rozumiesz :) tani ? Nie.! To raczej wyraz impulsywności …jesteś impulsywny? :) pozdrawiam Jeremy :) @huzarc raczej przez kogo ;))) byłam dzisiaj na Alasce …;) boję się wilków i nie potrafię zabijać ;))) chociaż …może jednak potrafię? ;)
jeremy Opublikowano 9 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2025 @KOBIETA A to ciekawe... Dlaczego akurat impulsywności miałoby to być oznaką, a nie na przykład inklinacji manipulacyjnych? Albo fantazji twórczej w epizodzie maniakalnym w dwubiegunówce? OK, to akurat można powiązać z impulsywnością ;)
KOBIETA Opublikowano 9 Grudnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2025 @jeremy ;))) jeremy aktualnie jesteś w manii czy depresji ? Wiem wiem…może nie potrafisz ocenić;) manipulacji ? Och …więc jednak zaburzenia osobowości;) makiawelizm …? ;) plus za autorefleksję:)))
jeremy Opublikowano 9 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2025 (edytowane) @KOBIETA Strzelaj w jeszcze inne możliwości. Jesteś przecież kreatywna. Edytowane 9 Grudnia 2025 przez jeremy (wyświetl historię edycji)
huzarc Opublikowano 9 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2025 @KOBIETA Kwestia adaptacji;) no ale nie będę nic diagnozować, na tym się nie znam, są tacy co się znają na wszystkim, więc nie można im przeszkadzać.
KOBIETA Opublikowano 9 Grudnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2025 @huzarc wiesz …myślę, że potrafię się zaadaptować;)
KOBIETA Opublikowano 9 Grudnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2025 @jeremy jestem :))) chociaż narzekasz na mój „ trud twórczy” prawda ? ;))) diagnoza jest procesem, kosztownym;) @huzarc to zależy huzarc…;))) od sytuacji i niuansów…;)
jeremy Opublikowano 9 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2025 @KOBIETA No właśnie, właśnie... Ale masz jakąś refleksję na temat tych fraz (odejmując "oraz")? Naprawdę nie dostrzegasz, że wyjątkowo ciężko jest ich bronić? I to nie żeby się bez sensu pastwić (to może innym razem), bo bez wątpienia masz odpowiednią wrażliwość. Tylko tak na dłuższym dystansie wrażliwość to za mało.
KOBIETA Opublikowano 9 Grudnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2025 @jeremy proszę nie pastwić się :) tłumaczę Tobie, że wypisuję te głupotki z konkretnego powodu :) to dla mnie zabawa :) wybacz ! Ale ale …dostrzegam, że „ oraz” zabolało :))) przyznaj się :)))
Rekomendowane odpowiedzi