majkaa_m... Opublikowano 18 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Mieszkam niewysoko mam blisko do korzeni, do grymasów aż mnie czasem boli kiedy patrzę Soki wyciągam jak umiem, każdym nerwem bo skąd inaczej byłaby siła na łapanie komet A kiedy przychodzi sen układam się zgodnie z ruchem wskazówek
vacker_flickan Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 ha kontinuum drzewne? w każdym razie ja już nie będę;) mieszkam kilkanaście metrów nad ziemią i tych soków dla mnie niewiele już zostaje pozdrawiam
vacker_flickan Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. http://www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?id=24320
majkaa_m... Opublikowano 18 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 skandaliczne komentarze hahahha
majkaa_m... Opublikowano 18 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 oczywiście nawiązując do lip hahahha
jasiu zły Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Majko, napisz następny o sekwoi :) Ten za to fajny całkiem.
Oscar Dziki Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Tak, całkiem fajny. Poprawny. Nic więcej. Ja po tej autorce spodziewam się znacznie więcej. Choć i tak zauważam ciekawą prawidłowość: forma nawet w najgorszym wierszu nie odstaje w żadną stronę od treści. Mogę być zawiedziony, ale nie zniesmaczony. Dobrze.
vacker_flickan Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No, ale czyż nie jest prawdą, że jesteś nienasycony Mój Drogi?;)
Oscar Dziki Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Vacker, Ty jesteś zwyczajny cham. I za to Cię lubię.
jasiu zły Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Ja to was w ogóle, chamidła jedne, uwielbiam! :)
majkaa_m... Opublikowano 18 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 wszyscy jesteście stuknięci :))
vacker_flickan Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Już mi tak nie schlebiaj... to tylko objaw wrodzonej nienawiści do rodzaju ludzkiego... ale i tak rumienię się wdzięcznie jak nastolatka
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Mi się spodobało, ciekawe fragmenty np o kometach... podoba mi się i początek i zakończenie... tak. pozdrawiam /Arek
Rekomendowane odpowiedzi