Rafał Hille Opublikowano Sobota o 18:04 Zgłoś Opublikowano Sobota o 18:04 (edytowane) w starym porcie zszytym z pogiętych blach pamięci wywołuję duchy z pustych butelek po wódce; zawsze na dnie jest parę kropel alkoholu duch wzniecony z absolutu pobudzony zapalniczką wędruje ponad ziemię ku gwiazdom mówi prawdę o bycie ontologii, metafizyce i odbycie to co nas nie upije wzmacnia organizm jak witamina o dziesiątej koło pętli tramwajowej zamykają budę gdzie Lucyfer karmi spirytusem młode z drobnymi w dziurawych kieszeniach na tym polega wyższość Czystej nad Jogurtem egzotycznym jest niepalny i brudzi spodnie opieram się o nowy pejzaż za oknem moje siódme piętro jest tylko dwadzieścia cztery metry na ziemią, można skręcić kark w drodze na skróty do najbliższej galaktyki; prawa fizyki są nieubłagane spada się tak szybko jak pusta butelka pomnożona przez kwadrat wyrafinowanej konfrontacji z mokrym trawnikiem gdzie o tej porze szczają trzeźwe psy Edytowane Sobota o 18:10 przez Rafał Hille (wyświetl historię edycji) 5
Gosława Opublikowano Sobota o 18:52 Zgłoś Opublikowano Sobota o 18:52 Z tego wiersza z powodzeniem dałoby się stworzyć trzy Ja lubię takie pisanie Pozdrawiam
Rafał Hille Opublikowano Sobota o 18:56 Autor Zgłoś Opublikowano Sobota o 18:56 @Gosława dziękuję za odwiedziny, dawno Cie nie było, pozdrawiam :)
Gosława Opublikowano Sobota o 18:58 Zgłoś Opublikowano Sobota o 18:58 @Rafał Hille a bo ja tak pojawiam się i znikam Miałam trochę pracy no i zdrowie słabe W tej chwili wszystko wychodzi na prostą więc zerkam w wolnej chwili Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Rafał Hille Opublikowano Sobota o 19:17 Autor Zgłoś Opublikowano Sobota o 19:17 @Gosława rozumiem, to kuruj się, zdrowiej, wzmacniaj i wracaj do poezji bo brakuje Ciebie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Gosława Opublikowano Sobota o 19:23 Zgłoś Opublikowano Sobota o 19:23 @Rafał Hille dziękuję za dobre słowo Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Amber Opublikowano Sobota o 19:38 Zgłoś Opublikowano Sobota o 19:38 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bolesna prawda . I równowaga grawitacji neutralizowana w przeciwstawnej scenerii.
Rafał Hille Opublikowano Sobota o 20:13 Autor Zgłoś Opublikowano Sobota o 20:13 @Amber ciesze się że Ciebie widzę, dziekuje :) 1
KOBIETA Opublikowano Sobota o 20:35 Zgłoś Opublikowano Sobota o 20:35 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dokładnie …nigdy na skróty.! podoba mi się :) 1
KOBIETA Opublikowano Sobota o 22:33 Zgłoś Opublikowano Sobota o 22:33 @Rafał Hille Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. prawda Rafał :)))) Życie…jest jak jogurt..pełne bakterii;) pozdrawiam :) 1
Rafał Hille Opublikowano 18 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 18 godzin temu (edytowane) @KOBIETA dzięki Kobieto ;) mozes mi dać like pod tekstem jak chcesz Edytowane 18 godzin temu przez Rafał Hille (wyświetl historię edycji)
KOBIETA Opublikowano 17 godzin temu Zgłoś Opublikowano 17 godzin temu @Rafał Hille Rafał :) po prostu zapomniałam, dzięki za przypomnienie…;) zaskoczyłeś mnie… 1
Rafał Hille Opublikowano 16 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 16 godzin temu @KOBIETA dziękuję dobra kobieto ;)
Rekomendowane odpowiedzi