Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

migrenko, mogłabym ci odpowiedzieć, że jak będę chciała i humor miała, 

ale tak, mam lepsze zajęcia niż poświęcanie swojej uwagi agresywnemu psycholowi, więc ze swojej strony, żegnam pana, serdecznie, dobranoc:) 

@Migrena

migrenko, 

na koniec (mam nadzieję :P) życzę ci zdrowia (psychicznego przede wszystkim, masz już w końcu swoją prywatną panią doktor, heheh ;) i mniej obrażania ludzi, którzy ci w niczym nie zawinili, skoro metafory masz już w małym palcu, to wierzę, że ogarniesz i inne takie, normalne relacje międzyludzkie oraz niewielkie wzniesienia, na które można się wspiąć, zachowując szacunek do drugiego człowieka, nawet jeśli twój guziczek od koszuli, temu człowiekowi, nie bardzo się widzi:) 

Opublikowano

@Migrena

Migreno, rozmowa pod wierszem jest otwarta dla wszystkich użytkowników — zarówno na komentarze dotyczące tekstu, jak i tonu dyskusji.
Jeśli pojawia się tu język obraźliwy, mam takie samo prawo zareagować, jak każdy inny komentujący.

Nie ma żadnej zasady, która zabraniałaby zwracać uwagę na sposób prowadzenia rozmowy.
Komentarze są publiczne, więc reakcje także.

A co do kultury wypowiedzi — warto ją stosować niezależnie od tego, kto akurat zabiera głos.

Opublikowano

@hania kluseczka

;))) Haniu …czysta projekcja z tym psycholem :))) zapewne nie wiesz o czym mówię..

przeczytaj sobie jutro…na trzeźwo swoje komentarze i wyciągnij wnioski:) 

dobranoc :) pamiętam, że już się żegnałaś …pa :) 

@Tectosmith

zgadzam się z Tobą Tectosmith.! 

to zapewne emocje…

ale wiesz …uwielbiam Migrenkę i oczy wydrapię dla niego…;)