kl Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 a stolicy obecnej nikt nie reprezentuje? poza mną rzecz jasna? :D
j.renata Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 ja spod stolicy -oz.maz lecz duszą w Krakowie, gdzie spędziłam dzieciństwo a miejsce swoje znalazłam, tu właśnie /i w Toskanii, tęsknię za i do jej klimatu/
Ona_Kot Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. właśnie za dużo tych stron - nie doczytałam ktoś ze stolycy Warmii się znajdzie? pozdrawiam
vacker_flickan Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja
aksja Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 moje miejsce jest między pieknymi taflami jezior, zielenią lasów a morzem. to moje rewiry w Koszalinie. kto będzie w Mielnie niech sie odezwie i stawia mi piwko ! przyjadę. pozdrawiam
Mea Liberta Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 naliczyłam 6.. gdzie ci z 'powyżej co najmniej'?:P ogólnie myślę, że nas tu za dużo z jednego miasta, więc część niech wyjdzie:P (ja zostaję;))
Rekomendowane odpowiedzi