Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Czarek Płatak Opublikowano 23 Listopada 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2025 (edytowane) ziąb z mgły lepkiej jak obszył asfaltem lis wysuwa pysk przygasa u zarania zmierzchu niemal stopił się z czernią jeszcze jego oddechem zieje w ciszy ziąb Edytowane 23 Listopada 2025 przez Czarek Płatak (wyświetl historię edycji) 12
Witalisa Opublikowano 23 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2025 @Czarek Płatak – fajna zabawa kolorem i brzmieniem (ten "ziąb" na początku można by pominąć, są jeszcze dwa Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ) 1
Berenika97 Opublikowano 23 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2025 @Czarek Płatak To wiersz, który czyta się go przez emocję i wrażenie. 1
Nata_Kruk Opublikowano 24 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2025 @Czarek Płatak... dla mnie to nie zabawa kolorem, jest głębsze dno. ... ten lis, ma lisią naturę, ale czy to na pewno on (?) - stopił się z czernią - jego oddechem zieje w ciszy ziąb.... wg mnie, do czasu, bo może być aż za gorąco... poszłam swoją dróżką myśli... Szepniesz coś więcej (?) 1
Czarek Płatak Opublikowano 26 Listopada 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2025 @Nata_Kruk ależ Ty sobie bardzo fajnie po nim podróżujesz. Nie mam co tu szeptać więcej niż szepcze sam tekst ;) @Nata_Kruk @Łukasz Wiesław Jasiński @Leszczym @akowalczyk @sisy89 @Andrzej P. Zajączkowski @Berenika97 @Rafael Marius @wierszyki @Witalisa @MIROSŁAW C. @huzarc dziękuje serdecznie 2
Rekomendowane odpowiedzi