wierszyki Opublikowano 18 Listopada Zgłoś Opublikowano 18 Listopada wyłoniły się z posypanych śniegiem gór same wierzchołki 7
wierszyki Opublikowano 19 Listopada Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Och, tak:) Dziękuję, miłego dnia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
wierszyki Opublikowano 21 Listopada Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dziękuję. Nie zawsze jest taka przejrzystość powietrza. Pzdr Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Dziękuję również MirosławC Ajar41, Czarek pozdrawiam 1
Nata_Kruk Opublikowano 21 Listopada Zgłoś Opublikowano 21 Listopada ... kto wie, w górach już niejeden biały... Fajna treść. 1
W_ita_M. Opublikowano 22 Listopada Zgłoś Opublikowano 22 Listopada (edytowane) @wierszyki Interpretacja: wyłoniły się z oprószonych śniegiem gór strzeliste szczyty Edytowane 22 Listopada przez W_ita_M. (wyświetl historię edycji) 1
wierszyki Opublikowano 22 Listopada Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak też mogłoby być :) Różne są góry, są i strzeliste. Mi się zwykle widzą bardziej dalekie czy trudno dostępne. Wierzchołki akurat to nie zawsze szczyty gór. Jak wytuszowane gałązki choin, ze śniegu w górach prężą się śmiałe. Jeszcze dziś stopą nikt dróg nie zmierzył. Tylko gałązki przebiły dale. Może bliższe by było coś takiego, trudno mi to uchwycić : same wierzchołki z posypanych śniegiem gór liczą się drzewa Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. U nas biało. Pozdrawiam :)
bazyl_prost Opublikowano 21 godzin temu Zgłoś Opublikowano 21 godzin temu @wierszyki śnieg przykrył palenisko góry czas przejść pusta jaskinia 1
wierszyki Opublikowano 9 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 9 godzin temu Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. góry czas przejść - niektórzy tak mają,. rzeczywiście, pójście na rekord. Miłego dnia.
bazyl_prost Opublikowano 7 godzin temu Zgłoś Opublikowano 7 godzin temu (edytowane) @wierszyki ja mam pytanie, co powinno być w drugim wersie , ptaki , jakiś opis przyrody, nie wiem Edytowane 7 godzin temu przez bazyl_prost (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi